ΒΗΜΑ: Η ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ… ΗΤΑΝ «ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το αποτρόπαιο γεγονός με την ναυτική φωτοβολίδα που εκτόξευσαν οι αναρχοκομμουνιστές, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αφενός μεν απέκρυπταν το όνομα και την ιδιότητα του θύματος και αφετέρου μιλούσαν για κάποια «τυχαία περαστική» ή για «την δικηγόρο που πήγαινε στο σπίτι της».

Ωστόσο, ο –πάντα πολύ καλά πληροφορημένος, εκ των έσω- αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει μια άλλη εκδοχή, στην οποία προφανώς έχει καταλήξει και η Αστυνομία. Πως «η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφέρον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί. Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών…».


Τι εννοεί ο Λαμπρόπουλος, χωρίς όμως να το γράφει ευθέως; Είναι γνωστό, πως όποτε προκαλούνται επεισόδια από αναρχοκομμουνιστές, υπάρχουν εκεί τριγύρω «ειδοποιημένοι δικηγόροι» (ορισμός που έδωσαν οι αναρχοκομμουνιστές σε εσωτερικό έγγραφό τους…), οι οποίοι επεμβαίνουν όποτε γίνεται κάποια σύλληψη αναρχοκομμουνιστή, αφενός μεν για να μην ξυλοκοπηθεί από αγανακτισμένους άνδρες των ΜΑΤ και αφετέρου για να του παράσχουν αμέσως νομική προστασία. Για τον σκοπό αυτό, το «εσωτερικό» έγγραφο που προαναφέραμε, συμβούλευε όσους αναρχοκομμουνιστές συλλαμβάνονται να φωνάζουν την στιγμή της σύλληψής τους 2-3 φορές δυνατά το ονοματεπώνυμό τους για να το ακούσουν οι «ειδοποιημένοι δικηγόροι» και να πράξουν τα δέοντα!

Λέτε να αληθεύει η εκδοχή;


ΑΡΙΣΤΕΡΗ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!


Για το νέο φρικιαστικό έγκλημα των παρακρατικών, με την ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν και καρφώθηκε στο αριστερό γόνατο μιας δικηγόρου στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό και μάλλον να χάσει το πόδι της, λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε είναι περί ποιας πρόκειται! Και δεν το γνωρίζετε, γιατί τα μιλημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ γνώριζαν πολύ καλά κι από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία της, τα απέκρυπταν με δόλο, μιλώντας γενικώς και αορίστως για μια «δικηγόρο»! Και το απέκρυψαν γιατί δεν πρόκειται για μια τυχαία δικηγόρο, αλλά για πασίγνωστη αριστερή, «αλληλέγγυα» και διορισμένη από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα, από τις 10 Μαΐου 2016 στη θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!

Νωρίτερα, την διετία 2010-2012, η συντρόφισσα Τσουκαλά διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της κλεφτοπασοκαρίας Χρήστου Παπουτσή, ενώ το 2013 (επί σαμαρομπουμπουκοκρατίας) έδινε διαλέξεις για «τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και «κατήγγειλε» ότι το 80% των δοκίμων είναι χρυσαυγίτες, ζητώντας παραλλήλως την δίωξή τους.

Τέλος, τον Δεκέμβριο του 2014, εμφανίστηκε ως «αλληλέγγυα» σε συνέντευξη τύπου των γονέων των κόκκινων ληστοτρομοκρατών Ρωμανού, Μπουρζούκου και Μιχαηλίδη, που ζητούσαν… εκπαιδευτικές άδειες για τα βλαστάρια τους…

Δείτε δύο βίντεο. Το ένα σε συντρόφους «δημοσιογράφους» (μαρξιστές ινστρούχτορες) του χατζηνικολάκειου real fm, στο οποίο κατηγορεί τους αστυνομικούς και υπερασπίζεται τα συντρόφια των Εξαρχείων και το άλλο, το χθεσινοβραδινό, που την καίνε τα συντρόφια!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.