ΠΑΕ Ποντίων: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις για τη φανέλα

Η φανέλα φέρει το σύνθημα "δεν ξεχνώ - πάντα τιμώ" με σαφή αναφορά στη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού
Οριστική είναι πλέον η αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης, καθώς η πολυαναμενόμενες αποφάσεις σχετικά με τη φανέλα φαίνεται να μη δικαιώνουν την ομάδα του Θρυλορίου.



Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η ομάδα του Θρυλορίου προσπάθησε - ως πρώτη φανέλα - να έχει την φανέλα που φέρει το σύνθημα "δεν ξεχνώ - πάντα τιμώ" στην μπροστινή όψη και στην πίσω τους "πυρριχιστές". Παρόλα αυτά τρεις αγώνες ακυρώθηκαν, με την ομάδα να δέχεται ήττα στα χαρτιά και χρηματικά πρόστιμα, καθώς οι υπεύθυνοι και οι παίκτες της αρνούνταν να βγάλουν την επετειακή φανέλα.

Η νέα εξέλιξη για την ομάδα του Θρυλορίου είναι εξαιρετικά αρνητική, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας - λαμβάνοντας υπ' όψη και τις καταθέσεις για επιπλέον στοιχεία που έδωσαν οι δύο διαιτητές Δρακίδης και Κουμπαράκης προ ολίγων ημερών - ανακοίνωσε την απόφαση της.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΕΠΟ η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης».
Διονύσης Βοργιάς
xronos.gr

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.