ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πανικό οι παραδουλεύτρες του Ερντογάν! “Μαύρισαν” την επιτροπή Εξωτερικών για να μην ακουστεί η Αλήθεια! video

Ηλίας Κασιδιάρης: "Να φυλακιστούν οι πράκτορες της τουρκίας που δρουν στην ελληνική βουλή! Σαν κακομοίρης και παραδουλεύτρα του Ερντογάν ο Παυλόπουλος"
Τα σταλινικά απολειφάδια του Σύριζα έριξαν μαύρο στο κανάλι της βουλής, διέκοψαν παράνομα την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και έσβησαν όλη την ομιλία του βουλευτή μας από τα πρακτικά!



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε μπροστά στον εμβρόντητο Κοτζιά τι πραγματικά είπε ο Ερντογάν στην Θράκη και κρατούσαν κρυφό όλα τα κόμματα και τα συστημικά ΜΜΕ.

Ανέφερε αυτολεξεί τα λεγόμενα του "σουλτάνου", ο οποίος μίλησε για 4 δικούς του βουλευτές μέσα στην Ελληνική Βουλή. Οι εν λόγω πράκτορες της τουρκίας πρέπει πάραυτα να συλληφθούν και να φυλακιστούν με βάση την ελληνική νομοθεσία.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής μας στηλίτευσε την άθλια εικόνα Παυλόπουλου δίπλα στον "σουλτάνο". Αυτές οι αλήθειες πόνεσαν τους τουρκοπροσκυνημένους, που έσπευσαν να διακόψουν την Επιτροπή και να ρίξουν μαύρο, για να μην ακουστούν οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής.

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Χρόνος: Από 2.58 έως 3.00

Ο Ερντογάν λέει: "Dort Milletvekilimiz" που σημαίνει: "Οι 4 βουλευτές ΜΑΣ"

Η επίμαχη φράση όπως μεταδόθηκε από το Πρακτορείο ANADOLU: "We currently have 4 deputies in parliament"

Η Χουριέτ επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής:


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.