Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Aπό το 1960 ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ στις ΗΠΑ!Έγγραφα-ΣΟΚ ...

Το παρόν άρθρο είναι η ζωντανή απόδειξη πως η Ελλάδα βρίσκεται υπό ΝΑΤΟική-Αμερικανική ‘κατοχή’ ήδη από το 1960.
Σας παραθέτουμε εικόνες από το (δίγλωσσο ελληνικα-αγγλικά) ΦΕΚ Ν.4049/28-05-1960 με τον οποίο κυρώθηκε η σύμβαση «μεταξύ αφ' ενός μεν του Ελληνικού Δημοσίου κι' αφ' ετέρου δε της Αμερικανικής εταιρείας "ESSO HELLENIC INC" για την παραχώρηση στην προαναφερθείσα εταιρεία του δικαιώματος ερεύνης κι' εκμεταλλεύσεως υδρογονανθράκων σε κάποιες περιοχές του Ελληνικού Κράτους.»Ο νόμος δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 1960 ενώ η συμφωνία υπεγράφη 11 Δεκεμβρίου 1959.

Όπως θα δείτε και στους χάρτες που συνοδεύουν το ΦΕΚ, φυσικά αναγράφονται αναλυτικά, οι περιοχές Παξών, Αντιπάξων, Ζακύνθου, Κυλλήνης και Πύλου δίδονται στην αμερικανική εταιρεία με δικαίωμα έρευνα κι εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων.

Αξίζει να τονιστεί πως η ESSO HELLENIC INC έχει ως ειδικό πληρεξούσιο τον Αλέξανδρο Μίλλερ.

Θεωρούμε πως είναι σαφής η δικαίωση του Κ. Βελόπουλου που κάνει λόγο, εδώ και χρόνια για τον ελληνικό πλούτο στο υπέδαφός μας. Διερωτώμεθα για το πώς γίνεται προ μερικών ετών οι έλληνες βουλευτές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως εσείς, κι' όλοι σχεδόν οι δημοσιογράφοι, εκτός του Χαρδαβέλλα,  να «διαρρηγνύουν τά ἱμάτιά τους» ότι η Ελλάδα δε διαθέτει υδρογονάνθρακες...

Ούτε ένας δεν τόλμησε να κουνηθεί. Γιατί άραγε?


voicenews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται