Έτσι ξεπουλάνε την Μακεδονία μας: Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε γιορτή ψευτομακεδόνων στην Πέλλα με αλυτρωτικά ανθελληνικά τραγούδια

Έτσι ξεπουλάνε την Μακεδονία μας: Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε γιορτή ψευτομακεδόνων στην Πέλλα με αλυτρωτικά ανθελληνικά τραγούδια
Πατώντας πάνω στην έξαρση του εθνομηδενισμού με κυβερνητική αβάντα, τα ελάχιστα ντόπια όργανα της σκοπιανού αλυτρωτισμού ξεθάρρεψαν και κάνουν επίδειξη ανθελληνικής προπαγάνδας. Έτσι, λοιπόν, αναστάτωση έχει προκαλέσει στους Μακεδονικούς συλλόγους στην βόρεια Ελλάδα η επιλογή του...
πολιτιστικού συλλόγου "Αρκούδες Μέτσκες" να γιορτάσει στις 30 Δεκεμβρίου τις «τζουμπρίνκες» στο δημοτικό στάδιο της Έδεσσας.

Η εκδήλωση έγινε χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τον Δήμο και την Πυροσβεστική, καθώς στις γιορτές τους τραγουδούν τραγούδια με αλυτρωτικό περιεχόμενο. «Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, αλλοιώνουν την εικόνα του Έλληνα Μακεδόνα» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου.



Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα όταν ανέβηκαν στο facebook σχόλια από συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές υποστήριζαν ότι ο δήμαρχος και η πυροσβεστική προσπάθησαν να διακόψουν την εκδήλωση, αλλά με την παρέμβαση ενός τοπικού Μακεδόνα βουλευτή δήμαρχος και πυροσβεστική υποχρεώθηκαν σε φυγή!

Ακολούθησε και... παραγγελιά από την βουλευτή, καθώς πρόκειται για τη Θεοδώρα Τζάκρη. Ειδικά η αποστροφή πως «οι Πόντιοι θα πρέπει να καλμάρουν και ότι θα τους υποχρεώσουμε εμείς» έκανε πολλούς στην Πέλλα να φθάσουν στα όρια της έκρηξης.

Όπως αποκάλυψαν οι συμμετέχοντες στους διαλόγους τους, στην εκδήλωση συμμετείχε και στέλεχος του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να... καταγράψει το έθιμο!

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα «την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Βουλευτής κα Τζάκρη Θεοδώρα η οποία και χόρεψε, ενώ αργότερα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Βουλευτής κ. Σηφάκης Ιωάννης».



Η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν γνωστή μέχρι τώρα για δύο πράγματα: α) για την αδυναμία της στις ακριβές τσάντες και γόβες, β) για την ευκολία να μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και τους ψίθυρους που ακούγονταν στο παρελθόν για την (ας την πούμε έτσι) «καλή σχέση» που είχε με διάφορους περιθωριακούς κύκλους ψευτομακεδόνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια Ευγενία Νατσουλίδου, η οποία θεωρεί τον εαυτό της ως «Μακεδόνισσα» και έχει επαφές με τον γνωστό για τις απόψεις και τις θέσεις του Παναγιώτη Δημητρά, αποκαλεί την Τζάκρη όχι ως Θεοδώρα, αλλά ως «Todorka», με σλαβική δηλαδή ονομασία. Μαζί με την Τζάκρη την εκδήλωση «νομιμοποίησε» και κάποιος άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Σηφάκης. Να τους χαίρεται και τους δύο (και τον «πατριωτισμό» τους βεβαίως…) σύσσωμο το «Συνταγματικό τόξο».



Την ώρα που μεθοδεύεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους σφετεριστές σκοπιανούς, τα διάφορα ελάχιστα εναπομείναντα όργανα της σκοπιανής προπαγάνδας προσπαθούν να βγουν από το καβούκι της ανυπαρξίας τους. Ό,τι κι αν κάνουν, μάταιος ο κόπος τους. Η Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική, όσες προδοσίες κι αν κάνουν εις βάρος της οι εγχώριοι πολιτικάντηδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.