Ομολογία από «τα Νέα»: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά, γιατί δεν είναι προδότες ούτε κλέφτες!

Έστω και χωρίς να το θέλει, ένας συστημικός δημοσιογράφος σε μία εξίσου συστημική εφημερίδα αναγκάζεται να ομολογήσει ότι ο Ελληνικός Λαός ενδυναμώνει ολοένα και περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς γιατί την θεωρεί ως την μόνη καθαρή Πολιτική Δύναμη σε ένα πολύ βρώμικο και προδοτικό καθεστώς. Ο Μιχάλης Μητσός στα «Νέα» αναφερόμενος στο σκάνδαλο NOBARTIS, γράφει και τα εξής, μεταξύ άλλων:



«Ακόμη μεγαλύτερη σημασία λοιπόν από την πιθανή εμπλοκή κάποιου πολιτικού σε ένα σκάνδαλο έχει η πλήρης καταρράκωση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος. Η έρευνα της ΚΑΠΑ research για αυτούς που έλαβαν μέρος στη συγκέντρωση της Πλατείας Συντάγματος, που χαρακτηρίστηκε η μαζικότερη και αυθεντικότερη των τελευταίων ετών, έδειξε ότι ο θεσμός που εμπιστεύονται περισσότερο είναι ο Στρατός (64%) και ακολουθεί η Εκκλησία (55%). Το Κοινοβούλιο και τα πολιτικά κόμματα βρίσκονται πολύ χαμηλά, με τις αρνητικές γνώμες να φτάνουν το 85% και το 93%.

Η εικόνα αυτή είναι παγιωμένη εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Και εξηγεί την αντοχή της Χρυσής Αυγής παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τη δράση της. Αν οι μισοί "συστημικοί" πολιτικοί είναι προδότες και οι άλλοι μισοί κλέφτες, ποιον μπορούν να εμπιστευτούν οι πολίτες; Αν οι βασικοί θεσμοί μιας Δημοκρατίας -τα κόμματα, τα συνδικάτα, τα μέσα ενημέρωσης- είναι αναξιόπιστοι πού θα βρουν καταφύγιο ότι όσοι αισθάνονται αδικημένοι;».

Ένας κατεξοχήν υποστηρικτής του «Συνταγματικού τόξου» αναγκάζεται να παραδεχθεί αυτό που είναι ήδη γνωστό: ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ο μόνος Πολιτικός Φορέας που έχει απολύτως καθαρά τα χέρια του, τόσο με την σθεναρή στάση του στα Εθνικά θέματα όσο και με την πλήρη αποχή από τα «αθλήματα» των μιζών, των σκανδάλων, της λαμογιάς και γενικά με ό,τι συνδέεται με το βρώμικο χρήμα.

Γι’ αυτό και η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αποτελεί μονόδρομο, όνειρο ελπίδας για κάθε Έλληνα Πατριώτη και εφιάλτη για κάθε προδότη και καταχραστή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.