Έρευνα ΣΟΚ για τους εθνομηδενιστές: Ένας στους δύο Έλληνες αισθάνεται Εθνικιστής!

Παρά την πολυετή προσπάθεια των εγχώριων εντολοδόχων του της παγκοσμιοποίησης, της «πολιτικής ορθότητας» και του εθνομηδενισμού, ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει να αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρούμενη αλλοίωσή του, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ «σκληρό καρύδι» για τους κάθε λογής ανθέλληνες. Αυτό αποδεικνύεται και σε έρευνα της MRB για ΜΚΟ, η οποία καταδεικνύει με σαφή τρόπο την προτίμηση των Ελλήνων στα βασικά χαρακτηριστικά του Έθνους: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.


Ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, σχεδόν το 72% των Ελλήνων δηλώνει κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να δεχθεί καμία ονομασία των Σκοπίων που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Ακόμη μεγαλύτερο είναι το ποσοστό εκείνων (74,6%) που πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι Λαός με Μεγάλη Ιστορία, που ανεξαρτήτως της κρίσης ξεχωρίζει για την ευφυΐα και τον πολιτισμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2016, στην αντίστοιχη έρευνα το 47,2% θεωρούσε ότι «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι», ενώ τώρα αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο 54,5%.

Επτά στους δέκα Έλληνες επιρρίπτουν στους μετανάστες την ευθύνη για την αύξηση της εγκληματικότητας και το 65,4% για την εκτόξευση της ανεργίας. Έξι στους δέκα διαφωνούν με τους γάμους ομοφυλοφίλων και οκτώ στους δέκα δεν θέλουν να ακούσουν περί τεκνοθεσίας των ομοφυλοφίλων ζευγαριών. Ιδιαιτέρως υψηλό (73,7)% είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων που τάσσεται κατά της νομιμοποίησης της ινδικής κάνναβης για προσωπική χρήση.

Ακόμη μια έρευνα, λοιπόν, τα στοιχεία της οποίας δείχνουν τον έμφυτο Εθνικισμό στις καρδιές των Ελλήνων, αλλά και επεξηγούν γιατί οι εγχώριοι «προσκυνημένοι» μάχονται λυσσαλέα και ύπουλα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία εκφράζει πολιτικά τις πεποιθήσεις αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.