Νέα ανθελληνική πρόκληση από την φυλλάδα των συντακτών για την Μικρασιατική Καταστροφή

Αντί για τις σφαγές των τούρκων στην Σμύρνη γράφει για «τα ξεχασμένα εγκλήματα» πολέμου του Ελληνικού Στρατού στην Μ. Ασία»!Την ώρα που κάθε Συνειδητοποιημένος Έλληνας τιμά την Μνήμη των αναρίθμητων δολοφονημένων και (αληθινών) προσφύγων συνελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου από τις αφηνιασμένες ορδές του Μουσταφά Κεμάλ, η ανθελληνική φυλλάδα των συντακτών φρόντισε «να φτύσει» πάνω σ’ αυτήν ακριβώς την Μνήμη με ένα κατάπτυστο «αφιέρωμα» στο φύλλο του Σαββάτου.



Τίτλος «Η Μαύρη Βίβλος του “Γιουνάν ασκερ”» και υπότιτλος «Τα ξεχασμένα εγκλήματα πολέμου του ελληνικού στρατού στη Μ. Ασία», με επιμέλεια (ποιου άλλου;) του γνωστού εθνομηδενιστή Τάσου Κωστόπουλου. Το κείμενο αυτό «έρχεται κουτί» για να δικαιολογήσει τους τουρκικούς ισχυρισμούς για τις θηριωδίες τους στην Σμύρνη και άλλα μέρη της Μικράς Ασίας μετά την υποχώρηση-αποχώρηση του Ελληνικού Στρατού, με την «εξισορρόπηση» του στυλ «απαντήσαμε αναλόγως στις θηριωδίες των Ελλήνων».

Ένα «αφιέρωμα» το οποίο δείχνει ότι ο εθνομηδενισμός αυτών των τύπων δεν έχει τελειωμό και φανερώνει και την βαθύτερη αιτία του απύθμενου μίσους τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η πολιτική έκφραση του Ελληνικού Εθνικισμού και της Μεγάλης Ιδέας, που έμεινε ανεκπλήρωτη γιατί φρόντισαν γι’ αυτό οι πολιτικάντηδες εκείνης της εποχής, οι μπολσεβίκοι του Λένιν και οι ιδεολογικοί πρόγονοι των Κωστόπουλου – Ψαρρά και σία, φαντάζει ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια πλήρους αποεθνικοποίησης της Ελλάδος που ετοιμάζεται.

Οι σύλλογοι των Μικρασιατών και των Ποντίων, οι απόγονοι όλων όσοι άφησαν τα κόκκαλά τους στις κατεχόμενες  σήμερα από τους τούρκους αυτές περιοχές, πρέπει να γίνουν γνώστες αυτού ακριβώς του κατάπτυστου «αφιερώματος», ακριβώς για να διαπιστώσουν το εθνικό (το ποιο;) φρόνημα αυτών των κατά συρροήν εθνομηδενιστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.