ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ! ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ «ΤΣΑΚΙΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ» – Ό,ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΜΑ – «ΠΑΡΟΥΣΑ» ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπάει στο Σύνταγμα

Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι,
18 επιχειρήματα που καθιστούν επιβεβλημένη την παρουσία στο συλλαλητήριο εκθέτουν σε βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι διοργανωτές.
Με βασικό μήνυμα πως “τίποτα δεν έχει τελειώσει” οι διοργανωτές εξηγούν στο βίντεο γιατί πρέπει κάποιος να κατέβει στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2018 στο Σύνταγμα.



«Τι με ρωτάς; Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο;» είναι η πρώτη φράση του βίντεο και στη συνέχεια παρατίθενται οι λόγοι που θέτουν επιβεβλημένη την παρουσία των πολιτών στη συγκέντρωση:

Γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει
Γιατί διάβασα και ξέρω
Γιατί δεν μπορούν να με κοροϊδέψουν
Γιατί δεν είναι δική τους περιουσία για να την πουλήσουν
Γιατί δεν είμαι «καναπεδάτη»
Γιατί νιώθω την ανάγκη να αντιδράσω
Γιατί αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα
Γιατί δεν μασάω το παραμύθι τους
Γιατί δεν δικαιούμαι να απουσιάσω
Γιατί δεν έχω αυταπάτες για τη σύνθετη ονομασία
Γιατί είμαστε οι περισσότεροι και πρέπει να το δείξουμε
Γιατί δίνουν την Ιστορία μου και τον Πολιτισμό μου
Γιατί δεν αντέχω άλλο
Γιατί δεν γονατίζω άλλο
Γιατί δεν παραχωρώ άλλο
Γιατί δεν ξεχνώ άλλο
Γιατί δεν φοβάμαι άλλο
Γιατί αν δεν αγωνιστώ δεν έχω δικαίωμα να μιλώ


Πάνω από 3000 πούλμαν ταξιδεύουν τη νύχτα απ΄ όλη την Ελλάδα για να βρεθούν στο συλλαλητήριο. Λεωφορεία ούτε για δείγμα σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Για εκατομμύρια διαδηλωτών κάνουν λόγο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου. Ποιοι θα είναι οι ομιλητές.

Στο Σύνταγμα οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο βρίσκονται στο κόκκινο και έχει στηθεί η εξέδρα από την οποία θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ο πρώην γερουσιαστής ελληνοαμερικανός Κρις Σπύρου, εκπρόσωπος από το Άγιο Όρος, αλλά και η Αφροδίτη Μάνου.

Ακόμη θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος με επιστολή του ζητά από την ελληνική βουλή να μην προχωρήσουν στην ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αγρότες από το Κιλκίς σχεδιάζουν σήμερα Κυριακή στις 11.00 το πρωί να συγκεντρωθούν στο Πολύκαστρο με τρακτέρ και ιδιωτικά ΙΧ και από εκεί με συνοδεία της αστυνομίας να κατευθυνθούν στα σύνορα και στο τελωνείο των Ευζώνων.

Εκεί, θα αποκλείσουν συμβολικά τα σύνορα την ώρα του συλλαλητηρίου.

Έγκαιρη προσέλευση στο Σύνταγμα  – Αιχμές για τη ΣΤΑΣΥ
Ακόμη η Επιτροπή ανακοινώνει ότι “από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 ζήτησε εγγράφως από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΣΤΑΣΥ ΑΕ την πύκνωση των δρομολογίων του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων πολιτών οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Παρ΄όλο που η πύκνωση των δρομολογίων προς τους σταθμούς περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος (Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Φιξ) εξυπηρετεί οικονομικά την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση – ούτε καν απάντηση – παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις της Επιτροπής Αγώνα.Κατόπιν τούτων, παρακαλούνται όσοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο να προγραμματίσουν έγκαιρα την προσέλευση τους, καθώς θα είναι απαραίτητο να περπατήσουν μέχρι την Πλατεία Συντάγματος χωρίς να υπολογίζουν στην εξυπηρέτησή τους από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ προς τους πλησιέστερους σταθμούς του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ”.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το συλλαλητήριο – Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αττικό Μετρό οι σταθμοί Σύνταγμα, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο θα κλείσουν από τις 10.00 μέχρι νεοτέρας. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου.Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση από σήμερα, στις 22:00, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία από αύριο, στις 6:00, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.