ΚΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ

Στην απαλλαγή του αρχιπροδότη Τσίπρα και των 153 προδοτών που υπερψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησε ο Κούλης στην ομιλία του στο ετήσιο συμπόσιο του περιοδικού Economist: “δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία, ούτε θα υποστήριζα την βία που ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες“.



Επιπλέον, ο μοιραίος αυτός πολιτικάντης, που διευκόλυνε με την στάση του την προδοσία ενώ είχε χίλιους τρόπους να την αποτρέψει, επανέλαβε το παραμύθι του, ότι “εφόσον επικυρωθεί μία συνθήκη λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν για να αλλάξει”.

Και τέλος, για να μη δείξει απόλυτα συμμορφωτικός, είπε το νέο του παραμύθι, ότι μπορεί να θέσει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. (“δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην Συμφωνία και στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ. Εμείς έχουμε πλήρη ισχύ να προβάλλουμε βέτο υπέρ των συμφερόντων μας εφόσον δεν εξυπηρετούνται κατά την ενταξιακή διαδικασία”), λες και το πρόβλημα των Ελλήνων δεν είναι το ιερό όνομα της Μακεδονίας που ξεπουλήθηκε, αλλά το αν θα μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.!

Κούλη, εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής! Κάνε στην άκρη!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.