Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Με γιαουρτια εληξε η " ομηρια " βουλευτη του ΠΑΣΟΚ στη Λαμια

Με γιαουρτια εληξε η " ομηρια " βουλευτη του ΠΑΣΟΚ στη Λαμια Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη που παρέμεινε εγκλωβισμένος για περισσότερες από δύο ώρες σε κεντρικό κτίριο της Λαμίας,το οποίο "πολιορκούσαν" αγανακτισμένοι πολίτες.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος για περισσότερες από δύο ώρες σε κεντρικό κτίριο της Λαμίας, το οποίο «πολιορκούσαν» αγανακτισμένοι πολίτες.

Η λήξη της «ομηρίας» του κατέστη δυνατή με την παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, όμως οι αγανακτισμένοι πολίτες αντέδρασαν με οργή στη φυγάδευση του βουλευτή.

Συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι της Λαμίας απάντησαν με «βροχή» από γιαούρτια, αυγά, μπουκάλια με νερό και καφέδες, που πέταξαν προς την πλευρά του.

Τα «πυρά» των αγανακτισμένων πολιτών έπεσαν και σε αστυνομικούς, καθώς και σε δημοσιογράφους, ενώ ο ίδιος ο κ. Τσώνης δέχθηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.

Όπως αναφέρει το LamiaReport , οι πολίτες σχολίασαν αρνητικά την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. Μάλιστα, ένας εκ των πολιτών είπε: « Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους».

πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...