Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Τρεις και εξήντα, λόγω …ανεργίας. Ακόμη είναι …ζωντανοί.


 Η διαδικασία-παρωδία, για το πολυνομοσχέδιο-σκούπα που έφεραν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και που υποτίθεται ότι δεν περιλάμβανε άλλα μέτρα, κορυφώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ. μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, οι βουλευτές της συμπολίτευσης.    Ο Σαμαράς δεν εμφανίστηκε στην Βουλή, παρά μόνο για να το ψηφίσει κι έτσι έμεινε ο Βενιζέλος να υπερασπιστεί το Μνημόνιο 4...

Με 168 ναι, 123 όχι, 1 παρών υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο. Οι τροπολογίες υπερψηφίστηκαν με 170 ναι, 121 όχι και 1 παρών.
Με αιφνιδιασμό αλά Ντον Κορλεόνε έφερε στην Ολομέλεια ο Στουρνάρας και   ψήφισαν  και την κατάργηση του κατώτατου μισθού, αφού τροπολογία αναφέρει ότι  "καθαρές αμοιβές «κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας», ύψους 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες των 490 ευρώ μηνιαίως - ενώ για εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, οι απολαβές δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως"
  Λένε ως δικαιολογία ότι η τροπολογία που αφορά τα ολιγόμηνα προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ανέργους προβλέπει καθαρές αμοιβές ύψους 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες των 490 ευρώ μηνιαίως - ενώ για εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, οι απολαβές δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως, αλλά αυτό σταδιακά θα επεκταθεί σε όλους. Έτσι ξεκινά το παιχνίδι.
ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...