ΘΗΡΙΩΔΙΑ: Ισλαμοφασίστες κατέστρεψαν Ελληνορθόδοξη μονή, βασάνισαν και κρέμασαν παιδί

Προσοχή, περιέχει συγκλονιστικές εικόνες.
ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΑΣ Βρυξέλλες ΠορφύρηςΔ./ΣταφυλάΠ
Οι ισλαμιστές αντάρτες σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και επίδειξης δύναμης προς επικοινωνιακή κατανάλωση κατέστρεψαν το καθολικό της ιστορικής ελληνορθόδοξης μονής της Αγίας Θέκλας στην Μaaloula επιχειρώντας να πείσουν για την αποφασιστικότητα των προθέσεών τους απέναντι στην χριστιανική μειονότητα.Φωτογραφίες απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής. Φωτιές, λεηλασία, βανδαλισμός. Το μαρμάρινο τέμπλο στερείται πλέον ολοκληρωτικά τις εικόνες που το κοσμούσαν. Τίποτα δεν θυμίζει ότι πρόκειται για ναό.


 Η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική και για την μεταχείρηση που υφίστανται οι μοναχές που απήχθησαν. Αποκαλύπτει δε τον προπαγανδιστικό καθησυχαστικό χαρακτήρα του βίντεο που προβλήθηκε στο Αλ Τζαζίρα και προοιωνίζει την δυσμενή κατάληξη της απαγωγής των 16 απαχθέντων.
 αρχαία από τη Συρία διακινούνται σε μουσεία του ΙσραήλΟι ισλαμιστές αφού  κατέλαβαν αρχές Δεκεμβρίου την ιστορική κωμόπολη Maaloula απήγαγαν  13 μοναχές και 3 ορφανές κοπέλες και τις μετακίνησαν στην πόλη που ελέγχουν το  Yabroud. Κατά την διάρκεια του χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε κάνουν δημοπρασίες στο  Internet με κειμήλια και αρχαιολογικούς θησαυρούς που υπεξαίρεσαν από την Maaloula. Με το κύκλωμα αρχαιοκαπηλείας που έστησαν οι μαχητές της  Jabhat al-Nusra βιοπορίζονται.(Τhe Voice of  Russia)
Η λιβανέζικη εφημερίδα   Al Akhbar μετέδωσε πριν από κάποιες μέρες ότι πολλοί σταυροί της πρώιμης χριστιανικής περιόδου αλλά και δισκοπότηρα και αγάλματα θρησκευτικής θεματογραφίας διακινήθηκαν προς πώληση στο διαδίκτυο.
 κηδεία ελληνορθόδοξου από την Μαρμαρίτα
κηδεία ελληνορθόδοξου από την Μαρμαρίτα
Οι μεσάζοντες που ενεργούσαν στο όνομα της  Al-Nusra και του ΙSIS (Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Ανατολής) επιδίδονται στην αναζήτηση πλούσιων πελατών.
Αρχαιολογικοί θησαυροί λεηλατήθηκαν συστηματικά καθ΄ όλην την περίοδο του πολέμου και τα μεγάλα μουσεία του κόσμου έχουν ήδη συντάξει μιά “κόκκινη λίστα” με συριακά ευρήματα που ενδέχεται να διοχετευθούν στην αγορά.Προέρχονται από όλο το πολιτισμικό φάσμα της συριακής κληρονομιάς.Σύμφωνα με την Sheila Canby, την προισταμένη της πτέρυγας της ισλαμικής τέχνης του   Metropolitan Museum της  Nέας Υόρκης  διακυβέβευται η ασφάλεια όλων αυτών των αντικειμένων. ,
Η UNESCO έχει απόλυτη συνείδηση της λεηλασίας στη  Maaloula, όσο και στην αρχαία πόλη  της  Palmyre και δεκάδων μουσείων σε συριακές πόλεις.Τον Σεπτέμβριο η Γενική  Διευθύντρια της Ουνέσκο  Irina Bokova συνάντησε τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Συρία τον Lakhdar Brahimi για να εξετάσουν το θέμα. Η  Bokova δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα  οφείλει ν΄αντιδράσει τώρα για να σώσει την συριακή πολιτισμική κληρονομιά γιατί αύριο ενδέχεται να είναι πολύαργά.
Παιδί που απήγαγαν κακοποίησαν και κρέμασαν από βράχο οι μουτζαχεντίν 
  Υψηλόβαθμοι διπλωμάτες του ΟΗΕ και υπουργοί πολιτισμού συζήτησαν την κατεπείγουσα κατάσταση στη Συρία όπως διαμορφώνεται και σ΄αυτόν τον τομέα, για τις πολύτιμες εικόνες, τα αρχαία αγάλματα αλλά και τους σταυρούς-κειμήλια που συνεχίζουν να βγαίνουν από την  Maaloula.
Η λιβανέζικη  Gazette μεταφέρει ότι οι ισλαμιστές αντάρτες δημοσιεύουν φωτογραφίες από κλεμμένα αρχαιολογικά αντικείμενα σταυρούς κ.α προς πώληση στο  Internet.Οι αντάρτες  λαφυραγώγησαν  λάρνακες κ.α αντικείμενα αξίας και κατέστρεψαν τις χριστιανικές εστίες.(tayyar.org)Tο τίμημα που πληρώνουν οι ελληνορθόδοξοι χριστιανοί είναι βαρύ σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε απώλειες πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα στρατευμένα νιάτα οι άντρες που αυθόρμητα προσέτρεξαν να επανδρώσουν τις πολιτοφυλακές στην ύπαιθρο και στην πόλη,ανυπεράσπιστοι μαθητές και πολίτες παντού πεσόντες.Οι δρόμοι κατάμεστοι από κηδείες.
 το ζεύγος Άσσαντ και οΤσάβεσ στην ελληνορθόδοξη μονή Αγίας Θέκλας 2010
το ζεύγος Άσσαντ και οΤσάβεσ στην ελληνορθόδοξη μονή Αγίας Θέκλας 2010
    Σταυροί παντού κι είναι αυτοί οι σταυροί των αγγελτηρίων θανάτου που αντικαθιστούν πλέον τους κλεμμένους πολίτιμους κημειλιακούς θησαυρούς.Αυτούς τους σταυρούς της θυσίας κανείς δεν θα μπορέσει να λεηλατήσει από τη συλλογική μνήμη της παγκόσμιας κοινότητας που αν και κάνοντας ότι δεν βλέπει έχει στραμμένη την προσοχή της σ΄ αυτήν την αναμέτρηση που η τελική έκβασή της θα κρίνει πολλά και για πολλούς.
 ένα από τα πολά αγγελτήρια χριστιανών νεαρών που έπεσαν μαχόμενοι

ένα από τα πολά αγγελτήρια χριστιανών νεαρών που έπεσαν μαχόμενοι

Σχόλια

  1. Όμως σύμφωνα με τη Σαρία ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ η δολοφονία μικρών παιδιών, γυναικών, ηλικιωμένων κ.α. εκτός εάν χρησιμοποιούνται ως ασπίδα από τον εχθρό τη στιγμή της μάχης ή εάν κατοικούν σε ένα κατεχόμενος έδαφος και πρέπει να γίνονται σεβαστές οι εκκλησίες, τα μοναστήρια, οι συναγωγές, οι ζωές των μοναχών, των ερημιτών κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μπορώ να αποδείξω αυτό που λέω με εδάφια από το Κοράνι και με τα αχαντίθ (λεγόμενα) του προφήτη Μουχάμμεντ (σαλλαλλάχου αλέιχι ουά σαλάμ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γ@μώ την πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας. Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκακης

      Διαγραφή
    2. το ισλαμ ειναι η πιο εξτρεμιστικη θρησκεια και η πιο επικινδυνη!!!!!κανεις δεν εχει δικαιωμα να αφαιρει μια ανθρωπινη ζωη εκτος απο τον Θεο αυτο που κανουν οι ισλαμιστες θεωρειται αμαρτια και ειναι σιγουρο πως θα εχουν ενα θανατο οπως τους αξιζει!!

      Διαγραφή
    3. Και για πες μας τοτε γιατι στο τελευταιο εδαφιο στο κορανι ο Μουχαμμεντ(Μωαμεθ) αναφερει οτι οσοι αλλαξοπιστισουν η ειναι αθεοι σκοτωστε τους ;;;;


      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει...αλλα επειδή λέει κάτι το κοράνι δεν σημαίνει ότι το ακολουθούν.Όλες οι θρησκείες και όλα τα βιβλία τους λένε σχεδόν τα ίδια.Ότι πρέπει να είμαστε καλοί άνθρωποι εν ολίγοις.Όπως βλέπεις ζούμε σε έναν κόσμο που μονο καλές πράξεις από καλους ανθρώπους δεν βλέπουμε.Οποιας θρησκείας και αν είναι αυτοί.Όσο πιο αγράμματος είναι κάποιος,τόσο πιο εύκολο είναι να το βάλεις να κάνει κάτι κακό,ποσο μάλιστα αν τον πεις ότι το λέει ο θεός...By the way έπινα κάτι τσιπουρα χθες με έναν πολύ πιστό μουσουλμάνο...Και η δικη μου και η δικη του θρησκεία το απαγορεύουν...

      Διαγραφή
    5. η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΚΡΑΣΙ ΕΠΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ, διαφωνω οτι εχουμε κανει ΟΛΟΙ την ''ιδια ζημια'' , αν κοιταξουμε πισω στην ιστορια. Ο Παπισμος εχει ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ κοσμο και κοσμακη,κι ειναι ο ''χριστιανισμος'' που διαθοθηκε με πρακτικες του Ισλαμ...
      και σαν να μην εφτανε το Ισλαμ με την επιθετικη - δολοφονικη πολιτικη επεκασης του, τους Χριστιανους (τους Ορθοδοξους δηλαδη) τους ''περιποιηθηκε'' καταλληλως ΚΑΙ Ο ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ (1453-Πόλη, 1942-Ουστασι- Κροατια με ηγετη τον...''Αγιο'' καρδιναλιο Στεπινατς,κτλ.), και αυτη τη στιγμη εχουμε τον Πάπα, ο οποιος ειναι ο μονος που μιλαει για τις 12 ομηρους Ορθοδοξες καλογριες.
      Απο τα 2.200.000.000 Χριστιανους σημερα στον κοσμο οι 350.000.000
      ειναι Ορθοδοξοι...
      Γιατι αραγε?
      Α) γιατι φοβουμενος μη χασω παιδια και οικογενεια γινομουν παπικος ή μουσουλμανος?
      Β) ή, επειδη, οι περισσοτεροι Μαρτυρες, ηταν Ορθοδοξοι?
      Ποιος και πως να μεινει λοιπον , αφου τους θερισαν;
      Και απο εκει πηρε και ο Χριστιανισμος (γενικα) κακο ονομα, οτι προσυλητιζει δια της βιας, οπως οι Ισπανοι, οι Ιταλοι, οι χωρες που ηταν υπο το Παπικό καθεστως.μονο και μονο η αιρεση του filioque,αλλα,και ο εωσφορικος εγωισμος του παπισμου-αλαθητο,συγχωροχαρτια,ιερες εξετασεις,κτλ, ηταν αρκετα για να επαληθευτει αυτο που είχε πει ο Κοσμάς ο Αιτωλός ''Τον πάπα να καταρασθε, διότι αυτός θα ειναι η αιτια'',
      Όπως και έγινε,απο τον πάπα ξεκίνησε η διαμαρτυρηση,και Εν συνεχεία ο προτεσταντισμός,του Λούθηρου, του Σβιγγλιου και του Καλβίνου.Ο ορος ''καθολικη'' ειναι παραπλανητικος, αφου η ''Μια,Αγια,ΚΑΘΟΛΙΚΗ και Αποστολικη Εκκλησια'' ειναι η αρχαια Εκκλησια του Χριστου,η Ορθοδοξη,χωρις νεωτερισμους και εκκοσμικευσεις.Απο τον παπισμο ξεπηδησαν πολλες αιρεσεις,προτεσταντες-μ.τ.Ιεχωβα κτλ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΘΕΙΑ-που ανθιζει στη Δυση,λογω συμπεριφορας του εκαστοτε Πάπα, συγχωροχαρτιων, Ιερων εξετασεων, ακομη και ΔΙΚΗ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Πάπα Φορμόζο (!!!) (Ο νεκρός καταδικάστηκε ως ανάξιος του παπικού αξιώματος, του έσκισαν τα παπικά ενδύματα, του απέκοψαν τα τρία δάκτυλα που χρησιμοποιούσε για να ευλογεί και κατόπιν το νεκρό σώμα ρίχτηκε στον ποταμό Τίβερη. Αργότερα ανασύρθηκε από ένα μοναχό). αλλα και αφορισμους τυφλοποντικα- και αλλων ζωων απο τους Παπικους!
      Ευκολα καταλαβαινει κανεις την ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ,και τον ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ για ενα τετοιου ειδους ''χριστιανισμο'', στη συνεχεια η ''Διαμαρτυρηση του Λουθηρου με τις 95 θεσεις κατα του παπισμου,αλλα, και το ''Να μας λειπει τετοιος ''χριστιανισμος'', καλυτερα αθεοι, που ειπαν πολλοι Δυτικοι. Αφου λοιπον και οι Ορθοδοξοι ''ΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ'', υιοθετησαμε τις θεσεις της αιρεσης και της αθεϊας (ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ).

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ Κ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΣΟΙ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΙΚΙ ΑΛΙ ΑΛ,....ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ,...ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ,...ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ,...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ,...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ,...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ,..ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ' ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,...ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΣΑ ΔΥΟΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΩΣΟΥΜΕ,...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,...ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ,...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειναι .καλα τα λες και λιγα ειπες.τα σκατα που εχουν εδω μεσα μαζευτει στην Ελλαδα.

      Διαγραφή
    2. Κ Τ Η Ν Η Α Π Ο Β Ρ Α Σ Μ Α Τ Α ...ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ ΡΕΜΑΛΙ ΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ενω εσυ με αυτα που λες και ευχεσαι για ολοκληρες φυλες ανθρωπων γενικευοντας καταστασεις ειναι κατα λεξη αυτα που γραφει η Αγια Γραφη... και τωρα εσυ ψηφιζεις κιολας...καληνυχτα μας...

      Διαγραφή
  5. αιντε παλι με αυτην την φωτο. Αυτο ηταν ενα εγκλημα το οποιο εγινε τον σεπτεμβρη του 2010 στο παλιο νεκροταφειο του χαλεπιου. Ειδεχθες και φρικιαστικος, αλλα ουδεμια σχεση εχει με τον εμφυλιο στην χωρα αυτη.
    http://vb.bdr130.net/t984187.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζεις οτι το εψαξε κανεις; Οτι σερβιρουν το τρωνε

      Διαγραφή
  6. auto to pedaki pou basanisan kai kremasan itan apeili gia to korani ???poso zoo mporei na eine enas antras gia na kani auto se ena pedaki???na mou ferei to diko tou pedi na to kano ego etsi,,kai na leo auta pou lene otan koboun ta kefalia ,,o theos eine megalos kai tetoies makakies.. skata ston theo tous kai sta moutra tou,, theos dolofonos kai ta xeria autounou auta ta zoa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΑΦΓΑΝΟΙ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ).ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΜΟΚΟ, ΤΑ ''ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ''.
    ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ- Ο ... ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ.
    Σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050.
    ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ -ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...''ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Den mporo na do kan tin fotografia!! Opoioi to ekanan ayto, aksizoun viaio kai argo thanato.
    Par' ola ayta, o fanatismos einai kakos symvoulos. San ellinas tou eksoterikou, tha sas po pos mono stin Tourkia (san touristas) den eixa provlima. Alla apo tous tourkous tou eksoterikou (eidika tis Germanias) niotho na kindyneyo! Ayto pou diaforopoiei emas tous ellines apo ta zoa, einai to anotero pneyma mas. Den symfono stis viaiotites eidika kata allodapon. Ean milame fysika gia egklimatika stoixeia, tote einai douleia tis astynomias kai tou politikanti nomotheti.

    Pantos ego den tha valo pinakides! Ezisa kai se mousoulmanika krati kai sto israel kai tora zo se xristianiko alla katholiko kratos. Den vrika kanena teras! Terata einai oi fanatismenoi. Oxi oi polites tis diplanis portas!

    As min syntiroume ton fanatismo. Kanei mono kako, prota se emas pou gemizoume tin psyxi mas misos kai kapote tha dosoume logo.

    Ean loipon vgazoume pros ta ekso tin eikona tou kalou xristianou, as antidroume opos o Xristos mas! Oxi opos aytoi pou ton stayrosan!

    Katalavaino oti kapoies fores gemizei i psyxi aganaxtisi (opos otan vlepoume foto san ki aytin), alla as skeftoume: isos kapoioi theloun na mas xrisimopoiisoun!
    Isos einai oi "exthroi" i oi "filoi" mas.
    Tipota allo.
    O theos na anapaysei tin psyxoula aytou tou paidiou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όλους αυτούς τους ισλαμ-ανταρτο-κτηνο κτλ ένα έχω να πω THROW THE FUCKING BOMB!
    Γ@μώ την κάθε πίστη σας και τον κάθε Μωχαμέτη σας. Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα κρασια........... καλα ρε Χριστιανοι (της εποχης των σταυροφοριων) εσεις τι κανετε και μονο ξεστομιζοντας τετοιες κουβεντες; αυτα ,μαθατε απο την Αγια Γραφη; αλλα και κατι αλλο....δεν βλεπετε οτι φνατιζουν Ισλαμιστες και Χριστιανους μονο και μονο να τους ελεγχουν; ξυπνατε βοιδια.........προπαγανδα you know???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.