Περιοδεία του υπ. ευρωβουλευτή Μιχάλη Τσακίρη στον νομό Σερρών & συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Στις Σέρρες βρέθηκε τη Δευτέρα 19 Μαΐου ο υπoψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Τσακίρης παραχωρώντας συνεντεύξεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς των Σερρών.
 Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία στην Τ.Ο. Σερρών: Ασφυκτικά γεμάτα ήταν για άλλη μια Δευτέρα τα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών, μια μέρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την ραγδαία αύξηση των Εθνικιστικών ψήφων, ενάντια στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, τις παράνομες διώξεις, τις άδικες φυλακίσεις και τον διαρκή πόλεμο λάσπης.


Συνέντευξη στο Δίκτυο Σερρών


 Συνέντευξη στο Επιλογές Tv

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, ο οποίος έκανε μια αποτίμηση της χθεσινής εκλογικής νίκης, στέλνοντας μήνυμα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές.
Εν συνεχεία, τον λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής
Αυγής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης. Ανέλυσε στους παριστάμενους το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τις θέσεις του Κινήματος στα Εθνικά θέματα. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι ανυποχώρητη σε ότι αφορά τα Εθνικά μας συμφέροντα εντός κι εκτός ευρωβουλής. Τέλος, κάλεσε όλους τους φίλους του Κινήματος να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να δοθεί το τελευταίο σπρώξιμο το οποίο θα οδηγήσει στην κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά.
Επίσης, με αφορμή την ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, αναφέρθηκε στις χιλιάδες Ελλήνων που σφαγιάσθηκαν από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τονίζοντας πως οι νεκροί του Γένους μας ζητούν δικαίωση.
Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Σερρών, Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 - 21:30

Τηλέφωνο: 6938 721350

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.