Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Επειδή δεν είναι…. χρυσαυγήτες παραμένουν με εγγύηση έξω, πάρα τις βαριές ποινές που …δεν θα εκτελεστούν ποτέ. .

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.
 Δεκτή έκανε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την αίτηση αναστολής εκτέλεσης των βαρύτατων ποινών που επιβλήθηκαν στους 13 κατηγορούμενους στην υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ, που υπερκοστολογημένο φέρεται να κατέληξε σε ασφαλιστικά ταμεία, ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο.


Οι δικαστές υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση επέβαλαν στους κατηγορουμένους, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το δεύτερο βαθμό, περιοριστικούς όρους μεταξύ αυτών και χρηματικές εγγυήσεις οι οποίες, όπως είπε, πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως κανείς παραμένουν κρατούμενοι μέχρι να καταβάλλουν την εγγύηση που τους έχει επιβληθεί.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο επέβαλε στους Αγάπιο Σημαιοφορίδη , Παναγ. Δεμέστιχα, Γέρας. Κονιδάρης και Κων/νο Χρηστιδη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ. Στους Γιώργο Αποστολίδη και Θεοδ. Πρινιωτάκη απαγόρευση εξόδου και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ.

Στον Γιώργο Παπαμαρκάκη εγγύηση 200.000 ευρώ. Στην Παν. Καραδήμα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Στον Χάρτης. Αδαμόπουλο εγγύηση 150.000 ευρώ. Στον Αβραάμ Σαββίδη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 50.000 ευρώ. Στον Νικ. Μπούγο εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 50.000 ευρώ και τέλος στου Άγγελο και Δημήτρη Λιάτη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...