Ωχριά και …αλβανικό ανέκδοτο.

Άντε να χαθείς τενεκέ ξεγάνωτε που θέλεις και τα ..ρέστα.
Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο αρχιδια..πλεκόμενος υποψήφιος Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννης Σγουρός για τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου Ο επιεικής κ. Παναγιώταρος έκανε δηλώσεις στις οποίες αποκαλούσε «διαπλεκόμενο» τον Γιάννη Σγουρό.

Εξερχόμενος από το Γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη ( τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας) , ο Σγουρός δήλωσε: «Κατέθεσα πριν από λίγο μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Βουλευτή και υποψήφιου Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώταρου. Όλοι οι ισχυρισμοί του είναι ψευδείς και συκοφαντικοί. Όλα αυτά εντάσσονται προφανώς σε συκοφαντικό σχέδιο εναντίον μου, με το οποίο συμπορεύονται Χρυσή Αυγή και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εδώ με τη συκοφαντία. Η αξιοπρέπειά μου είναι αδιαπραγμάτευτη.( Η αξιοπρέπεια σου σταματά στην είσοδο του Μπόμπολα.)  Σε όλη τη 12χρονη πορεία μου λειτούργησα με εντιμότητα και διαφάνεια, ( εκτός από το διάστημα που ντοπαρίζαμε τους αθλητές για να κάνουμε μούρη) .. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους την Κυριακή»,( και θα με μαυρίσουν )

Πηγή : usay.gr

δείτε  λίγα απο τα κατορθώματα τους
ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ «O ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ», «ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ», «ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 
Ο Σγουρός, η ντόπα και οι αρσιβαρίστες

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τους δήμους και τις Περιφέρειες από τον πρωθυπουργό. Ο Γιάννης Μίχας που εχρίσθη από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά σχεδόν … λιποθύμησε όταν έμαθε ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι ο Γιάννης Σγουρός.

Η εικόνα αυτή δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, τη ρήξη, που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Γ. Σγουρού μέσα στα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η επιλογή του, βρίσκει πολέμιους στα πρόσωπα τόσο του Γ. Μίχα όσο και της Φ. Γεννήματα, που σε καμία περίπτωση δε θα «σκοτωθούν» για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του. Μάλιστα, ο Γ. Μίχας, ακόμα και λίγο πριν ανέβει στο βήμα το Θ. Τσούρας, διέδιδε πως «δεν πάω δήμαρχος Πειραιά με Περιφερειάρχη το Σγουρό».

Η ρήξη στο κόμμα είναι προφανής. Δεν ήταν τυχαίο που άργησε τόσο ο Γ. Παπανδρέου να δώσει το χρίσμα στο Σγουρό. Οι αντιδράσεις ήταν και συνεχίζουν να είναι πάρα πολλές..

Ιδίως από το «παλαιό» και «παπανδρεϊκό» ΠΑΣΟΚ. Και η κολόνια αυτής της κόντρας κρατάει χρόνια

Ο Γ. Σγουρός, άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού περιβάλλοντος, επιστρατεύτηκε από τον Κ. Σημίτη να διεκδικήσει τη Νομαρχία Αθηνών, έπειτα έμπλεξε με το σκάνδαλο της Ντόπας στην Άρση Βαρών. Αρκετοί τον θυμούνται ακόμα να δηλώνει ότι «o Σαμπάνης είναι καθαρός», «του έριξαν την απαγορευμένη ουσία στη σούπα του», «θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα λάμψει η αθωότητα του αθλητή». Έπειτα βεβαίως όλα αυτά ξεχάστηκαν.

Κατά τα άλλα δε πρέπει να ξεχνάμε πως το όνομά του χάθηκε εν μία νυκτί , από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, όταν «έσκασε» το σκάνδαλο ντόπινγκ και σύσσωμη η εθνική ομάδα πιάστηκε στον έλεγχο «ντοπαρισμένη». Πολλοί «σύντροφοι» εκείνη τη στιγμή έκαναν λόγο για «κλασική περίπτωση καπετάνιου, που όταν βουλιάζει το καράβι ανεβαίνει πρώτος στην βάρκα και την κάνει, αφήνοντας τους υπόλοιπους στη μοίρα τους».

Κατά τα άλλα δε πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γ. Παπανδρέου δεν τήρησε τη προσωπική υπόσχεση για «ποσόστωση στους Περιφερειάρχες» και δεν έδωσε το χρίσμα σε καμία γυναίκα. Παρότι μιλούσε για 4-5 υποψήφιες. Το ίδιο (δεν) έκανε και στους μεγάλους Δήμους της χώρας. Αθήνα, Πειραιά. Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Αλήθεια…θα στηρίξει και ο Καρατζαφέρης Σγουρό; Γιατί έτσι είχε δηλώσει…

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.