Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Η ΝΕΡΙΤ μέρα μεσημέρι έδωσε χρόνο στους Σκοπιανούς να βρίζουν την Ελλάδα!

Απίστευτο….Μέρα μεσημέρι η Δημόσια Τηλεόραση επέλεξε να παίξει το διαφημιστικό σποτ του Ουράνιου Τόξου. Της συμμορίας που επιβουλεύετε κάθε ελληνικό και πατριωτικό! Εφτασαν δε στο σημείο να μιλούν και στη …διάλεκτό τους  προκαλώντας ακόμη περισσότερο. Θα παραιτηθεί κανείς ή λόγω….δεοντολογίας που ισχύει κατά περίπτωση θα το καταπιούμε και αυτό. Ο …Μακεδονομάχος Αντωνάκης τι λέει για αυτό το αίσχος; Θα παραιτηθεί κανείς από τους προσκυνημένους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Μ@Κ@Κ@Σ   Σε συνέντευξή του σε σλαβικό ραδιόφωνο της Μελβούρνης- Αυστραλία, το μέλος  της Γραμματείας του σλαβικού κόμματος στην Ελλάδα «Ουράνιο Τόξο», Πάβλε Βοσκόπουλος Φιλίποφ,
Ουράνιο Τόξο: « Οι ‘Μακεδόνες’ στην Ελλάδα είναι όπως οι Εβραίοι στη Γερμανία το ‘34»


Σε συνέντευξή του σε σλαβικό ραδιόφωνο της Μελβούρνης- Αυστραλία, το μέλος  της Γραμματείας του σλαβικού κόμματος στην Ελλάδα «Ουράνιο Τόξο», Πάβλε Βοσκόπουλος Φιλίποφ,  παρομοίασε  τους Σλάβους στην Ελλάδα του σήμερα, όπως τους Εβραίους στη ναζιστική Γερμανία το 1934.


Μάλιστα, δήλωσε ότι μετά το VMRO το 1903,  (τη βουλγαρική οργάνωση των αρχών του 20ου αιώνα ) μόνο το κόμμα «Ουράνιο Τόξο» έχει πραγματοποιήσει  (σλαβικό) συνέδριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο ραδιόφωνο της Μελβούρνης «Triple Zed» στη σλαβοσκοπιανή γλώσσα.

 Στο βίντεο αναφέρεται στις προσπάθειες του κόμματος να εκπροσωπηθούν στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά κυρίως στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ελπίζοντας σε ψήφους όχι μόνον των Σλάβων αλλά και φίλων των... "Μακεδόνων" στην... Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...