Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Παναγούλης: Ειδικό Δικαστήριο για όσους ψήφισαν το Μνημόνιο video

Επιτέλους κάποιος τόλμησε. Ο λόγος για το Στάθη Παναγούλη που είπε το αυτονόητο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από βήματος Βουλής, είπε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει κυβέρνηση, θα στείλει σε ειδικό δικαστήριο τους βουλευτές που έφεραν στην Ελλάδα και φυσικά ψήφισαν τα Μνημόνια.
 Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγούλης είπε «θα στείλουμε στο σκαμνί όσους έφεραν τα Μνημόνια. Θα πάμε τους βουλευτές που τα υπέγραψαν στο ειδικό δικαστήριο» και ανακοίνωσε ότι θα τρομοκρατεί την Κυβέρνηση , καθημερινά.


«Ξεδιάντροπα βγήκε ο κ. Σαμαράς και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τρομοκράτες. Ναι είμαι τρομοκράτης. Επί χούντας δύο χρόνια πηγαινοέρχονταν στην Αμερική και εγώ στην φυλακή. Ναι λοιπόν είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ, καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα ζητώντας δια του Σίμου Κεδίκογλου την αποπομπή του βουλευτή του, τονίζοντας πως σε κάθε άλλη περίπτωση θα επιβεβαιωθεί ότι το μοναδικό ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές.
 Για την ιστορία το Νοέμβριο του 2013, ο Στάθης Παναγούλης είχε επαναλάβει τη σημερινή δήλωσή του περί φυλακίσεων βουλευτών και πάλι από βήματος Βουλής, δηλώνοντας: «Κάνω ανθρωπιστική έκκληση προς την κυβέρνηση, να φτιάξετε φυλακές, γιατί μπορεί να σας χρειαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...