Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Οι Γκρίζοι Λύκοι της Θράκης ευχαρίστησαν τον Αλλάχ στο τάφο του Σαδίκ για την νίκη τους στις ευρωεκλογές

Με την χαρά των 42.640 ψήφων, οι Γκρίζοι Λύκοι του κόμματος DEB πήγαν στον τάφο του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, όπου ανέγνωσαν το Κοράνι, προσευχήθηκαν και ευχαρίστησαν τον Αλλάχ για την μεγάλη νίκη τους στις ευρωεκλογές.
Παρόλα αυτά τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες δεν ασχολούνται με το μείζον εθνικό ζήτημα που παίρνει άλλες διαστάσεις με επικίνδυνα σενάρια και εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια τους πιστεύοντας ότι δεν τρέχει τίποτα.

Διαβάζουμε λοιπόν στο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Μπιρλίκ:
"Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μαζί με την Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ-σύζυγο του αείμνηστου ιδρυτή του DEB Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και τον υιό Λεβέντ Σαδίκ, επισκέφτηκαν τον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ.
Το κόμμα DEB πήρε μέρος στις εκλογές όπου μετείχαν 42 κόμματα, μετέχοντας για πρώτη φορά σε εκλογές στην Ελλάδα βγήκε τρίτο κόμμα στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης με 42.640 ψήφους και ποσοστό 12,28%. Μετά από αυτό ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μέλη της οικογένειας Σαδίκ και άλλοι φίλοι ανέγνωσαν Κοράνι στον τάφο και προσευχήθηκαν.”
Οι πανηγυρισμοί των τούρκων δεν κρύβονται αφού οι σχεδιασμοί της Αγκύρας προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς αφού παίζουν κυριολεκτικά μόνοι τους.
TourkikaNea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...