Η ουσιαστική συμβολή των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο

Όταν οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εκλεγούν στο Ευρωκοινοβούλιο, θα ορθώσουν γνήσιον Ελληνικό λόγο και θα αντιταχθούν σε ψηφίσματα για το σχέδιο ΑΝΝΑΝ μόλις 4 ημέρες πριν το δημοψήφισμα στην Κύπρο, ώστε να επηρεαστούν  υπέρ του σχεδίου, οι Έλληνες της Κύπρου. Στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 21-4-2004 υπέρ του ΑΝΝΑΝ μαζικά η Ν.Δ. (7 Ευρωβουλευτές) ΠΑΣΟΚ (9 Ευρωβουλευτές).

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής θα υποστηρίξουν την θέση να μην αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, ενώ στην αντίστοιχη τροπολογία 16 στο παρελθόν εναντιώθηκαν όλοι οι Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και όλοι του ΠΑΣΟΚ!  Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής θα αντιταχθούν σε περαιτέρω χρηματοδότηση των Τουρκοκυπρίων, ενώ στο παρελθόν στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφιζαν υπέρ σύσσωμη όλη η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και ο Συνασπισμός!
Όμως η πρόκληση ευρίσκεται στην τοποθέτηση Ευρωβουλευτών της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, υπέρ του Αττίλα στην Κύπρο. Είναι γνωστή η προκλητική και αρνητική στάση των ανωτέρω ανδρεικέλων Ευρωβουλευτών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στις 22 τροπολογίες για τις γενοκτονίες των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Ελλήνων της Πόλης και των Αρμενίων, για τους 1619 αγνοουμένους και την εισβολή στην Κύπρο για την περιουσία των Ελλήνων, στην Κων/πολη, στην Ίμβρο και την Τένεδο, για την ανάγκη εγκατάλειψης του εθνοκτόνου σχεδίου ΑΝΝΑΝ, για την μη ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.\Όλες οι παραπάνω τροπολογίες καταψηφίστηκαν μαζικά από τους Ευρωβουλευτές των κομμάτων της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Αντί οι προϋπάρξαντες Ευρωβουλευτές να αντιταχθούν στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη με την τροπολογία 53, με την ψήφο της οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν την έναρξη διαπραγματεύσεων της Ε.Ε.  με την Τουρκία.
Οι Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν αρκέσθηκαν μόνον στην μειοδοσία στα εθνικά θέματα, προχώρησαν και στην υποστήριξη των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, δηλαδή με άλλα λόγια άνοιξαν τις πόρτες διάπλατα για Ευρωφακέλωμα. Δεν θα υπάρξουν μειοδοτικές στάσεις από πλευράς Χρυσής Αυγής τύπου Γεωργίου Δημητρακόπουλου, Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., που ματαίωνε ψηφοφορία υπέρ της τροπολογίας να παραιτηθούν τα Σκόπια από το αρχαίο Ελληνικό όνομα Μακεδονία.
Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή θα αντιταχθούν στο δικαίωμα ψήφου στους (λαθρο)μετανάστες, θα αντιταχθούν στο όνομα της Μακεδονίας για τα Σκόπια, θα υπερασπισθούν με σθένος την αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο και δεν θα ψηφίζουν υπέρ των γκρίζων λύκων όπως έκαναν οι προκάτοχοι των της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής ως διαμεσολαβητές θα εντάξουν τους Δήμους και τις μαραζωμένες Ελληνικές Περιφέρειες σε προγράμματα που «τρέχουν» από την Ευρωπαϊκή επιτροπή και την Ευρωπαϊκή επιτροπή περιφέρειας και τα οποία μέχρι τώρα έμεναν αραχνιασμένα στα συρτάρια  της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπάρχει φλόγα και αγάπη για την πατρίδα και τον λαό της. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.