Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Ο …Μαυρογιαλούρος

«Τάξε-τάξε όλο και κάτι θα αρπάξω»  Μόνο να προσέξει μην είναι …φάπες.
Πάνω από ένα εκατ. τουρίστες κάθε χρόνο στο Κατάκωλο
Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους
Το λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο, μία ημέρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ανακοίνωσε την μελλοντική έναρξη έργων ύψους 12,5 εκατ. ευρώ σύντομα στο λιμάνι, κάνοντας αρκετές αναφορές στην γερμανοελεγχομενη  ανάπτυξη.
«Ο σχεδιασμός αυτός αφορά την ανάπτυξη, αφορά τα παιδιά μας που τα έστειλα μετανάστες , αφορά το μαύρο αύριο που σας ετοιμάζω »«Θα δώσει αυτή την ανάσα, προκειμένου η περιοχή εδώ η καταπληκτική να κάνει αυτή τη μεγάλη ανάπτυξη, όπως έχει σχεδιαστεί από τους γερμανούς μέσω της ανακήρυξης σε ΕΟΖ της Πελοποννήσου  », υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι πρόκειται για έργο 20 εκατ. ευρώ αν συνυπολογιστούν τα 7,5 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την ανάπλαση της εμπορικής περιοχής του λιμανιού εάν τον ψηφίσουν . Υπογράμμισε ότι το λιμάνι του Κατάκολου είναι ο δεύτερος χώρος υποδοχής κρουαζιέρας, μετά τον Πειραιά.

Όταν καταλάβουν οι πελοποννήσιοι τι τους ετοιμάζουν οι ΣαμαροΒενιζελοΤατούληδες με την ανακήρυξη της Πελοποννήσου σε γερμανική ΕΟΖ θα τους πάρουν με τις πέτρες, και θα ξεκινήσουν νέα..επανάσταση. Θα καταλήξουν κάποια στιγμή να πληρώνουν νοίκι - χαράτσι στους γερμανούς για τις επιχειρήσεις και τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...