ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: “ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ”-ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ: “ΕΣΤΗΣΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝΕΙ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ”ΓΕΡΜΕΝΗΣ: “ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ”-ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: “ΠΑΙΡΝΩ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ”(ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ)

Σε πανικό η Χούντα Σαμαρά: Κλείδωσαν και τη Βουλή!
Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη: Άρση ασυλίας για τους Γερμενή και Μίχο
Η παράνομη Βουλή συνέχισε την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Με 197 ψήφους υπέρ εγκρίθηκε η άρση ασυλίας για τους Συναγωνιστές Γιώργο Γερμενή και Νίκο Μίχο για ανύπαρκτα αδικήματα χωρίς στοιχεία.
Την απάντηση στους σκευωρούς και τους βο(υ)λευτές του αντισυνταγματικού τόξου θα δώσει στις 18 και 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός!




ΜΙΧΟΣ

Ο βουλευτής Μίχος έκανε λόγο για προσπάθεια σκευωρίας σε βάρος του από παρακρατικές δυνάμεις με προσέγγιση μαρτύρων προκειμένου να καταθέσουν εναντίον του ότι ήταν προστάτης της νύχτας. Όπως υποστήριξε η Αστυνομία με εντολές, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, προσέγγισε ανθρώπους της νύχτας, προκειμένου, έναντι αμοιβής 30.000 έως 35.000 ευρώ, να καταθέσουν σε βάρος του ψευδή στοιχεία, που τον εμπλέκουν με τη νύχτα, με εκβιασμούς και προστασία μαγαζιών.

Είπε ακόμη ότι η δίωξη εναντίον του είναι πολιτική και ότι στήνεται ένα χολυγουντιανό σόου διασυρμού των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που ξεκινάει από τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και φτάνει ως τον ίδιο.

Για το όπλο που βρέθηκε κατά την έρευνα της αστυνομίας, παραδέχθηκε ότι πράγματι το κατείχε παράνομα, αλλά αυτό για να προστατεύσει τη δουλειά και τη ζωή τού ιδίου και τις οικογένειάς του, επειδή μένει σε μια περιοχή όπου γίνονται πολλά εγκλήματα, για δε την ινδική κάνναβη είπε ότι τα 1,2 γραμμάρια δεν ήταν του ιδίου, αλλά κάποιου από τους προηγούμενους μισθωτές της οικίας στην οποία διέμενε.

«Αν ήταν δική μου, δεν θα ντρεπόμουνα να το πω, να είστε σίγουροι. Δεν έχω κανένα θέμα και ούτε κρύβομαι» είπε.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ως «στόχος τρομοκρατίας», επικαλούμενος «την προκήρυξη των τρομοκρατών που δολοφόνησαν τα δύο αθώα παιδιά».


«Ο κόντε Δένδιας έχει αφήσει ελεύθερους όλους τους ψευτοεπαναστάτες, όλους τους τρομοκράτες, όλα τα λαμόγια και όλο το αληταριό, που βγαίνουν και σκοτώνουν για το τίποτα και κυνηγάει εμάς. Εμείς θα κάναμε τη ζημιά» δήλωσε ο βουλευτής. Και με ειρωνικό τρόπο είπε ότι «με το όπλο που είχα εγώ θα παίρναμε το Κοινοβούλιο και μετά θα παίρναμε και την Πόλη»…



ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτοκριτική έκανε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που αποχώρησε πρόσφατα από τη Χρυσή Αυγή, μιλώντας στη Βουλή για την αίτηση άρσης

της ασυλίας του. Υποστήριξε ακόμη ότι η Χρυσή Αυγή προέβη σε παράνομες ενέργειες.

Χρ. Αλεξόπουλος: Άργησα να αποστασιοποιηθώ

Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια πρώτος πήρε τον λόγο ο κ. Αλεξόπουλος ο οποίος έκανε αυτοκριτική, παραδεχόμενος ότι άργησε να αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή, η οποία, όπως είπε, προέβη σε παράνομες ενέργειες.

Ισχυρίσθηκε πως όταν έγινε η δολοφονία Φύσσα είχε αρχίσει να αποστασιοποιείται, ενώ για το βίντεο της συζήτησης Μπαλτάκου – Κασιδιάρη τόνισε πως «αποδεικνύει ότι υπήρχε κρυφή ατζέντα από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής που αποσιωπούσε από τα μέλη και τους βουλευτές της».

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σήκωσαν τα χέρια τους κρατώντας χαρτονομίσματα, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «άριστα Αλεξόπουλε».

Όσον αφορά την εμπλοκή του στην δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή ο κ. Αλεξόπουλος είπε ότι ήταν εγγεγραμμένος υποστηρικτής, όχι μέλος του κόμματος και ότι δεν υπάρχουν πράξεις ή λόγοι του που να τον συνδέουν με τις κατηγορίες.


Τέλος, υποστήριξε ότι δεν είχε δυνατότητα να παρέμβει όταν έβλεπε παράνομες ενέργειες, ενώ υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή μετατράπηκε από κατήγορος του συστήματος σε κατηγορούμενη για εγκληματικές ενέργειες».



Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή Γερμενή – Μπούκουρα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει η μεταγωγή των προφυλακισμένων βουλευτών Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα στη Βουλή, ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του αιτήματος για άρση της ασυλίας τους.

Η μεταγωγή τους στη Βουλή, προκειμένου να τοποθετηθούν στη συζήτηση, γίνεται με άδεια των εισαγγελέων.


Ο κ. Γερμενής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μεταφέρεται από τις φυλακές του Κορυδαλλού και ο κ. Μπούκουρας, ανεξάρτητος μετά τη διαγραφή του από τη Χρυσή Αυγή, από τις φυλακές Ναυπλίου.


Απαγόρευση εισόδου πολιτών στο κοινοβούλιο

Ενόψει της άφιξής τους στη βουλή, επιβλήθηκε απαγόρευση της εισόδου πολιτών στο Κοινοβούλιο. Η απαγόρευση ισχύει έως τις 13:00.

Την απαγόρευση αποκάλυψε στην Ολομέλεια η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, υπογραμμίζοντας την διαφωνία της και λέγοντας ότι δίνουμε κακό μήνυμα στους πολίτες.


Ο Προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής επιβεβαίωσε ότι υπάρχει απαγόρευση πρόσβασης.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.