Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ : ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

Η ISIS σταύρωσε 3 ανθρώπους στο Χαλέπι.Τους δύο με την κατηγορία ότι ήταν πράκτορες του FSA και τον άλλον ότι αποσκίρτησε και πολεμούσε για τον Συριακό Αραβικό Στρατό.Το φρικιαστικό θέαμα αναρτήθηκε σε λογαριασμό της ισλαμιστικής οργάνωσης Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής.


Η σταύρωση τουλάχιστον του ενός άντρα ταυτoποιήθηκε και με εικόνα και ότι έγινε στο Χαλέπι.Είναι ο κατηγορούμενος που αποσκίρτησε και πολέμαγε για τον στρατό. Πρόκειται για δημόσια σταύρωση σε πινακίδα του δρόμου σε κεντρικό σημείο της πόλης.


Είναι αιμόφυρτος στο ύψος του στέρνου και τον έχουν δέσει στους λοστούς της πινακίδας χεροπόδαρα.Το μακάβριο θέαμα απαθανατίζει με κινητό ένα μικρό παιδί.Υπάρχουν κάποιοι που περιεργάζονται το νεκρό.Σε twitter που αναπαρήγαγε τις σκηνές οι χρήστες κραυγάζουν : Είναι αληθινός άνθρωπος είναι αληθινός άνθρωπος. »Documents .sy (06.06.2014)Σε χαρτόνι που τον περιβάλει αναγράφεται η κατηγορία.

H ίδια οργάνωση συνεχίζει με αδιάκοπο ρυθμό και τους αποκεφαλισμούς. Νέες εικόνες από κτηνωδίες της ΙSIS δημοσιοποιήθηκαν όπου μαχητές της κρατούν ανέμελα τα κεφάλια νέων ανθρώπων.


Πορφύρης Δ. Σταφυλά Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...