Στη γραμμή Ρεπούση ο Σαμαράς: «Παράτυπους» ονόμασαν τους λαθρομετανάστες

Πολύ καιρό τώρα οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης είχαν «αφρίσει» με τον όσο «λαθρομετανάστες», τον οποίο θέλουν να απεμπολήσουν επειδή, όπως λέει και το αναρχικό σύνθημα, «κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος». Ως γνήσιοι ανελλήνιστοι που δεν γνωρίζουν καν την ελληνική γλώσσα, θεωρούν ή μάλλον καλύτερα προπαγανδίζουν ότι λαθραία είναι μόνο τα αντικείμενα, όπως τα λαθραία τσιγάρα.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόθεμα «λαθρό» χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελληνική γλώσσα για να δηλώσει την παρανομία μίας δραστηριότητας. Παραδείγματος χάριν ας αναφέρουμε τον λαθροθήρα, τον λαθρεπιβάτη, τον λαθροϋλοτόμο, τον λαθρέμπορο και άλλα αναρίθμητα παραδείγματα για την χρήση του εν λόγω προθέματος. Ακόμα και ο λαθραναγνώστης υπάρχει στην ελληνική γλώσσα. Ουδέποτε, όμως, κανείς «αγωνίστηκε» την απεμπόληση του όρου.
Ο λόγος που γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια μεταβολής του όρου, φέρνει φυσικά κατά νου τον Θουκυδίδη, ο οποίος έγραφε «Για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων». Ποιος ο σκοπός; Να ευνοήσουν τα συμφέροντα που προστάζουν την λαθρομετανάστευση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας. Γιατί δεν επέδειξαν, άραγε, ανάλογη σπουδή για τον λαθροθήρα, την λαθραλιεία, τον λαθροϋλοτόμο και τις άλλες προαναφερθείσες παρεμφερείς παράνομες δραστηριότητες; Πολύ απλά γιατί εκεί δεν υπάρχει η προοπτική φτωχοποίησης και υποβάθμισης γειτονιών προς αγορά από τους διεθνείς τοκογλύφους, ούτε διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της προς κατάκτηση (και πάλι από τους διεθνείς τοκογλύφους) χώρας.
Πρωτοστάτες σε αυτή την προσπάθεια ήταν η Ρεπούση και η Αλ Σάλεχ, οι οποίες πηγαίνοντας κόντρα σε ολόκληρη την κοινωνία, προπαγάνδιζαν το πρωτοφανές αυτό αίτημά τους. Ένα αίτημα που από ότι φαίνεται εισακούστηκε από τον πρόθυμο για οτιδήποτε αντεθνικό, Αντώνη Σαμαρά. Έτσι λοιπόν το ελεγχόμενο από την κυβέρνηση ΑΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «παράτυπους μετανάστες», όπως ακριβώς είχε προστάξει η Ρεπούση.
Το κατά πόσο είναι ελεγχόμενο από την κυβέρνηση το ΑΠΕ αποδεικνύεται από την λογοκρισία που επέβαλλε προεκλογικά στην Μέρκελ, αλλάζοντας τον «δρόμο της λιτότητας» που είχε πει, με τον «δρόμο της εξυγίανσης», που θα βοηθούσε τον Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές.
Είναι «παρατυπία», λοιπόν, για τον Αντώνη Σαμαρά και την κουστωδία του η λαθρομετανάστευση που πλήττει τις ελληνικές πόλεις, έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό και έχει αναγκάσει τους Έλληνες να ζουν κλεισμένοι στα οχυρά σπίτια τους από τον φόβο. Είναι «παρατυπία», λοιπόν, για τον Αντώνη Σαμαρά η επιθετική πολιτική της τουρκίας, η οποία διεξάγεται μέσα από την λαθρομετανάστευση. Δεν είναι για να προκαλεί εκπλήξεις αυτό, αφού η ΝΔ ήταν που εξέδωσε το βιβλίο της Ρεπούση, η ΝΔ ήταν και είναι το προπύργιο του ανθελληνισμού.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.