Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Ο «ΤΑΜΤΑΚΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ...ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ...!!!

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΤΩΝ «ΓΡΑΦΙΚΩΝ» ΤΥΠΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΡΗΚΕ ΑΞΙΟ...ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ...!!!
«Κατρούγκαλος» με το...όνομα...!!!
Ντάλε-κουάλε, φτυστός, πανομοιότυπος ο Μιχάλης Μόσιος (Ταμτάκος), ο ερωτόγυφτος του Ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 80'.
Πρωϊ-πρωϊ, εμφανίστηκε στο Mega, με ζαχαρί κουστούμι, κίτρινη γραβάτα σε άσπρο πουκάμισο με γιακά από... κουμπάκια, κίτρινο μαντηλάκι και «χαριτόβρυτο» βλέμμα και ύφος...!!!
Αυτός ο τύπος άν κυκλοφορούσε σε πλατεία επαρχιακής πόλης τη δεκαετία του 70', --άμα τη εμφανίσει του-- θα εισέπραττε όλα τα γιαούρτια και τα μπουγέλα της περιοχής.

********
Σήμερα είναι Ευρωβουλευτής των Τσιπροσυριζαίων, με την ψήφο πάντα του... «σοφού» Ελληνικού λαού...!!!
********
Άστε πού με την ευκαιρία της αναθεώρησης του Συντάγματος το 2000 θέλησε και αυτός να «εκθέσει» τη γνώμη του και έγραψε σε 20 σελίδες ένα γελοιοπρεπές κείμενο ακαταλαβίστικης αριστερής μπουρδολογίας, πού βέβαια δεν είχε καμία σχέση ή πρόταση με την αναθεώρηση του Συντάγματος..
********
Έ, αυτός ο τύπος πού θέμα χρόνου ήταν να τον καταλάβει ο κόσμος τις απίστευτες γελοιότητες του χρακτήρα του, μαθαίνοντας απ’ έξω τις 15 λέξεις του Τσιπροσυριζαίϊκου  αριστερού λεξιλογίου, με προεξέχουσα την «διαπλοκή», τόλμησε να την εκστομίσει στον Μ. Κεφαλογιάννη, για να εισπράξει την απάντηση ότι είναι βλάξ και ανόητος.
********
 Είναι το πρότυπο του «αντρικού καρακιτσαριού», αφού το γυναικείο το κατέχουν οι μπουρεκλιασμένες κασόμπρες και ασυναγώνιστες λαϊκοσουσούδες  της Βουλής, Θεοδώρα Τζάκρη και Ραχήλ Μακρή.  
********
Πόσο δίκαιο έχει ο Καθηγητής Χρ. Γιανναράς όταν γράφει:
********
Θα καταλάβω κάποιον ότι αξίζει, από την εξωτερική του εμφάνιση, από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί και τα ρούχα πού φοράει.
Στοιχεία βέβαια πού απηχούν την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης που μεταγγίζεται μόνο, με το... γάλα της μάνας…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...