Πρώτες εικόνες από την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! συνεχης ενημέρωση

Η Χρυσή Αυγή απαντά με μια δυναμική συγκέντρωση σε όλους όσους επιβουλεύονται την Iστορία της Μακεδονίας μας και σε όσους ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν. Χιλιάδες Εθνικιστές έχουν συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη για να δηλώσουν άλλη μια φορά πως δεν δέχονται κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας και ότι τα σχέδια των ανθελλήνων και των πατρόνων τους στην Ελλάδα δεν θα περάσουν!




Σε αντίθεση με τον ψεύτη Σαμαρά και τους υπόλοιπους ψοφοδεείς και υποχωρητικούς πολιτικάντηδες οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κάνουμε κανένα βήμα και βροντοφωνάζουμε απτόητοι ότι λέγαμε στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή, κάτι περισσότερο από 20 χρόνια πριν: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Το καθεστώς εδώ και μέρες προσπαθεί να ματαιώσει την συγκέντρωση Χρυσής Αυγής αρχικά απαγόρευσε να πραγματοποιηθεί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία ενώ σήμερα έστειλε 15 παρακρατικούς υπό την κάλυψη των αστυνομικών δυνάμεων για να προκαλέσουν επεισόδια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης νωρίς το μεσημέρι έκανε σχετικές δηλώσεις.





ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ..Σε τρόμο το καθεστώς: Αστυνομικός διευθυντής υπερασπίζεται παράνομη αντισυγκέντρωση 15 παρακρατικών 

Προκλητική στάση του Αστυνομικού Διευθυντή, που υπερασπίζεται μία παράνομη αντισυγκέντρωση 15 παρακρατικών που προσπαθούν να ματαιώσουν την συγκέντρωση για την Μακεδονία μας στην Θεσσαλονίκη.
Ο αστυνομικός διευθυντής υπερασπίστηκε το "δικαίωμα του συνέρχεσθαι" των 15 θλιβερών αντεθνικών ανδρείκελων της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και αρνήθηκε να μιλήσει, φοβούμενος να αποκαλυφθεί δημοσίως η γύμνια του αντισυνταγματικού καθεστώτος.
 Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής ήδη έχει προβεί στην υποβολή των προβλεπόμενων μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου.


ΠΡΙΝ ΑΡΧΊΣΕΙ Η ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ 









Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.