Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Ο Σαμαράς προαναγγέλλει …ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!!! Μας προετοιμάζουν ψυχολογικά για τα επερχόμενα

 Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, στα πολιτικά χρονικά, να διατυμπανίζει μια κυβέρνηση την πραξικοπηματική της αυθάδεια και τον αβυσσαλέο, εγκληματικό αμοραλισμό της: Και αυτόν τον «άθλο» τον πέτυχε η κυβέρνηση Σαμαρά… 
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας πετάει κατάμουτρα να ξεχάσουμε τις εκλογές διότι «πιθανότατα να έχουμε και προεδρική πλειοψηφία έως τον Μάρτιο»!!!Καταρχάς είναι προκλητικό μια κυβέρνηση που κατατροπώθηκε στις ευρωεκλογές και με τα βίας φτάνει στο 30% του εκλογικού σώματος, να καγχάζει με το «ξεχάστε τις εκλογές»: Δικτατορικά βάναυση περιφρόνηση και προσβολή της λαϊκής βούλησης και της νοημοσύνης…

Η παράκρουση αυτής της δικτατορικής αυθάδειας, όμως, διατυπώνεται στο: «Πιθανότατα να έχουμε και προεδρική πλειοψηφία έως τον Μάρτιο»!!!

Τι μας λέει εδώ ο Πρωθυπουργός, μέσα στον πραξικοπηματικό του οίστρο; Ότι έχει αρχίσει η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εξαγοράς βουλευτών!!!

Ότι έχει αρχίσει ένα νέο «ανακτορικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» (από την κυβερνητική «συμμορία» αυτή τη φορά), για μια νέα ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!!!

Εδώ έχουμε φρενοβλάβεια ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ αυθάδειας, έχουμε και την ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ: Διατυμπανίζεται, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ και οι ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ των δωσίλογων ανδρεικέλων για ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ…

Αν αυτό δεν είναι ένα κατοχικό καθεστώς του 4ου Ράιχ, τότε οι λέξεις, πια, έχουν χάσει κάθε σημασία…

Μια κυβέρνηση του 30%, η οποία έχει χάσει και δυνάμεις που κατείχε από τις εθνικές εκλογές και δεν μετράει πάνω από 155 έδρες, διατυμπανίζει να «ξεχάσουμε τις εκλογές»(!) διότι, για την εκλογή προέδρου, «πιθανότατα» θα βρει του 180 βουλευτές!!!

Με όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να έχουν δηλώσει καθαρά ότι θα καταψηφίσουν κάθε πρόταση για Πρόεδρο για να προκαλέσουν τις εκλογές και με ένα ΠΑΣΟΚ να σπαράσσεται από το ίδιο το γεγονός ότι συμμετέχει σ’ αυτήν την κυβέρνηση της ΦΡΙΚΗΣ και του ΟΛΕΘΡΟΥ…

Αυτή η πραξικοπηματική αυθάδεια του Σαμαρά να ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ένα νέο κοινοβουλευτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη από την Αντιπολίτευση. 


Εμείς θα τους απαντήσουμε τα εξής : Ποια αντιπολίτευση; Αυτή που δεν θέλει να κυβερνήσει και του κάνει πλάτες; Δεν γνωρίζετε ότι το να βρει 25 κουκιά που του χρειάζονται είναι το ποιο απλό πράγμα όταν διαθέτεις χρήμα; Δεν γνωρίζει ότι η «ψηφο-βουλευτική» ταρίφα είναι ένα εκατομμύριο, και για μια κυβέρνηση είναι… ευτελές ποσό; Τι είναι είκοσι πέντε εκατομμυριάκια για άλλα δυο χρόνια εξουσίας ; Mια μικρή μίζα από τα …κωλόχαρτα των υπουργείων .  To μεγάλο θέμα είναι πως θα το σερβίρουν και όχι που θα τους βρουν . Γιατί νομίζετε ότι τρέχουν όλοι να ανεξαρτητοποιηθούν; Tα περί αποστασίας και λοιπές βλακείες είναι για …πριν πενήντα χρόνια .Τώρα πούστηδες και παλληκάρια, έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Από την στιγμή που πέρασαν στις μάζες οι ακριβοπληρωμένες ακροδεξιές μεταγραφές Άδωνη - Βοριδη ως …επιστροφή στις δημοκρατικές αρχές, και μάλιστα ανέλαβαν για φερετζέ καλά πόστα, όλα τα άλλα πιστεύουμε ότι είναι εύκολα. Και η εύρεση των υπολοίπων κουκιών για την προεδρία, και η δικαιολογία ότι δήθεν δεν σηκώνει η χώρα άλλη ..ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...