Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Νίκος Κούζηλος: Οι τρεις στόχοι του Σαμαρά

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος που παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε την ακόλουθη πολιτική παρέμβαση μέσα από την εφημερίδα "Εμπρός".
Ο πρωθυπουργός ανήγγειλε τον νέο «οδικό χάρτη» της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό. Έθεσε 3 στόχους: (1) την μείωση της φορολογίας, (2) την αποκατάσταση των αδικιών, (3) την επιτυχή διαπραγμάτευση για την βιωσιμότητα του χρέους, τονίζοντας «Τώρα μιλάμε για το μέλλον, πρέπει να
ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, να βγούμε από τα μνημόνια, να προωθήσουμε όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές και πάνω απ’ όλα να επιταχύνουμε την ανάπτυξη, γιατί η ανάκαμψη έχει αρχίσει».
Στο ίδιο έργο θεατές. Συνεχίζουν οι αισιόδοξες εξαγγελίες και τα «θα» τα «πρέπει», του πρωθυπουργού. Κύριε Σαμαρά την τρόικα την ρωτήσατε; Πώς θα διαπραγματευτείτε το χρέος, πώς θα μειώσετε την φορολογία, αφού η τρόικα δεν δέχεται κουβέντα για αυτά τα θέματα.
Όσο αφορά την αποκατάσταση των αδικιών, τρανό παράδειγμα είναι η απόφαση του Σ.τ.Ε. για τους ένστολους όπου το υπουργείο Οικονομικών ψάχνει ισοδύναμα μέτρα για να μπορέσει να κάνει πράξη την απόφαση του Σ.τ.Ε. και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη της τρόικα.
Συμπέρασμα: Σταθερότητα και ανάπτυξη δεν έρχονται. Η φορολογία δεν θα μειωθεί, δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση για το χρέος, δεν θα αποκατασταθούν οι αδικίες.
Όσο κυβερνούν Σαμαράς - Βενιζέλος, η τρόικα θα θέτει την κυβερνητική ατζέντα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς
Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...