Λαγός της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα και ο Αβραμόπουλος: Κανείς δεν περισσεύει από το συνταγματικό τόξο!

Λαγός της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα και ο Αβραμόπουλος: Κανείς δεν περισσεύει από το συνταγματικό τόξο!
Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που έκανε σε όλους ξεκάθαρο πως οι αυτοδυναμίες πέθαναν και ότι η Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου αναλαμβάνει κι επίσημα τον ρόλο της Εθνικής αντιπολίτευσης, ένα - ένα τα παπαγαλάκια του Σαμαρά ετοιμάζουν το έδαφος για την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα.

Μετά τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος υπήρξε ξεκάθαρος και ο υπουργός του Σαμαρά, Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν απέκλεισε την συγκυβέρνηση με το κόμμα του Τσίπρα. Το πρόσχημα βέβαια είναι πάντα το... εθνικό συμφέρον με άλλα λόγια η σώσιμο της παρτίδας!
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News δήλωσε αρχικά ότι πρέπει να υπάρξει συναίνεση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, γιατί αυτή θα εξασφάλισει τη σταθερότητα και τη συνέχεια της χώρας, τονίζοντας: «Σήμερα οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ τέτοιου είδους συναινέσεις, στο μέτρο που οι αυτοδυναμίες είναι πλέον δύσκολη υπόθεση».
Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία ενός «μεγάλου συνασπισμού» με τη συμμετοχή προφανώς και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς, όπως λέει, «Εφ’ όσον ο λαός δεν θα έδινε αυτοδυναμία σε ένα κόμμα όλες οι επιλογές είναι θεμιτές, κάτω από όρους ειλικρινούς συνεργασίας και κατανόησης με κοινό παρανομαστή το συμφέρον της Ελλάδας. Κανείς δεν περισσεύει σε μια τέτοια προσπάθεια όταν τοποθετείται εντός συνταγματικού τόξου».
Με άλλα λόγια: Ψηφίζεις ΝΔ, ψηφίζεις Σύριζα, ψηφίζεις Ποτάμι, ψηφίζεις Ελιά... πάλι Βενιζέλο - Σαμαρά θα έχεις!



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lagos-ths-neas-mnhmoniakhs-sugkubernhshs-nd-suriza-kai-o-abramopoulos-kanei#ixzz35xpVL2kY

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.