Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ) ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΑΜ-ΤΑΜ

Εκδήλωση για του λαθρομετανάστες ανήγγειλε το κόμμα του (αλλοδαπού) εργάτη, για τις 27-28 Ιουνίου, με σκοπό να… ενώσει τους αλλοδαπούς με τους Έλληνες εργάτες. Δηλαδή, το «φονιά με το θύμα αγκαλιά» (που έλεγε κι ο Σαββόπουλος), να ενώσει αυτούς που χάνουν τις δουλειές τους μ’ αυτούς που τους τις παίρνουν, αυτούς που δουλεύουν μεν αλλά βλέπουν τα μεροκάματα και τα ασφαλιστικά τους ταμεία να καταρρέουν, μ’ αυτούς που ρίχνουν τα μεροκάματα και δουλεύουν ανασφάλιστοι, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Ιδού το σχετικό κάλεσμα:


«Τα 14 χρόνια συμπληρώνει φέτος το διήμερο για Έλληνες και μετανάστες εργαζομένους που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για να σηματοδοτήσει ότι είναι κοινά τα προβλήματα και κοινός ο αγώνας για την αντιμετώπισή τους.

Θα συμμετέχουν 15 κοινότητες Μεταναστών που μέσα από το μουσική και το χορό θα προβάλλουν τον πολιτισμό των χωρών τους.

Ειδικός χώρος θα λειτουργεί για τα παιδιά με θεατρικά δρώμενα, θέατρο σκιών, μουσική, ζωγραφική και φυσικά μπόλικο παιχνίδι!


«Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενώνουμε τη δύναμή μας κατά της ταξικής αδικίας, του φασισμού και του πολέμου», είναι το μήνυμα που θα ξεδιπλωθεί…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...