ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ GAYPARADE – ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

Κάλεσμα προς τους Αθηναίους να συμμετάσχουν στην ανώμαλη παρέλαση (αγγλιστί gayparade) που θα γίνει στην Αθήνα, κάνει ο συνδυασμός του συριζαίου Σακελλαρίδη, με το σύνθημα: «Ανοιχτή Πόλη: Κανένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα – Να σπάσουμε τις διακρίσεις σε βάρος των ΛΟΑΤ ατόμων».
Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι θα παρευρίσκεται και ο ίδιος, μαζί με όλον τον συνδυασμό του και καλεί τον Καμίνη να δώσει το… καλό παράδειγμα και να τεθεί ως επικεφαλής της πορείας της ανωμαλίας. Ιδού το κάλεσμα:
«Το ΛΟΑΤ κίνημα γίνεται περισσότερο διεκδικητικό, δυναμώνει η φωνή του.



Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Ανοιχτή Πόλη υποστηρίζει την άρση του σημερινού απαράδεκτου πλαισίου διακρίσεων εναντίον των ΛΟΑΤ ατόμων. Η θέσμιση της δυνατότητας του πολιτικού γάμου και του συμφώνου συμβίωσης για όλους, σε συνδυασμό με μέτρα για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, είναι μερικές πρώτες ενέργειες που θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, ο δήμος της Αθήνας οφείλει να θέτει τη γιορτή υπερηφάνειας υπό την ουσιαστική αιγίδα του, να συμμετέχει στη διοργάνωση, και ο δήμαρχος να συμμετέχει στην πορεία που γίνεται στους δρόμους, ως μια ελάχιστη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης.
Η Ανοιχτή Πόλη θα είναι παρούσα και φέτος στη γιορτή υπερηφάνειας της Αθήνας και καλεί τον κόσμο να στηρίξει αυτή τη γιορτή γιατί η παρουσία μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».

(ΥΓ) 1: Προσοχή να μην… μπερδευτούν οι συριζαίοι της «Ανοιχτής Πόλης». Γιατί οι όμοιοί τους, της Θεσσαλονίκης, μάλλον… μπερδεύτηκαν πέρυσι και αντί για «ανοικτή πόλη» φώναζαν «ανοιχτοί κώλοι»! Ή μήπως δε μπερδεύτηκαν;

(ΥΓ) 2: Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν κακόβουλοι συμπολίτες μας, ότι στην παρέλαση της ανωμαλίας, τα στελέχη της «Ανοιχτής Πόλης» θα βαστάνε… καρότα, εκρίθησαν αναληθείς…
ethnikismos.net/2014/06/14/καλεσμα-σακελλαριδη-για-το-gayparade-να-ειμα/

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.