Άθλια κυβερνητική προπαγάνδα από τη ΝΕΡΙΤ: «Kαθαρίστριες κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ»!

Το ότι η ΝΕΡΙΤ αποτελεί ένα φερέφωνο της κυβέρνησης, με ξεκάθαρη αποστολή να προπαγανδίσει το ανύπαρκτο έργο της, να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να λασπολογεί τους πολιτικούς της αντιπάλους (δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), είναι κάτι το οποίο βλέπουμε σε καθημερινή βάση.
Οι υπάλληλοι της κυβερνητικής τηλεόρασης δεν διστάζουν στην πιο χυδαία παραχάραξη της αλήθειας, όπως χθες, όπου κάτω από τον εντελώς παραπλανητικό τίτλο «καθαρίστριες κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ» παρουσίασαν σκόπιμα μια εντελώς ψεύτικη εικόνα στο δελτίο «ειδήσεων» της ΝΕΡΙΤ.

Ενώ οι καθαρίστριες έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ το κυβερνητικό φερέφωνο τις παρουσίασε με τον τίτλο που είχε, να «κινούνται» δηλαδή κατά των ΜΑΤ! Στην πραγματικότητα, οι πιο χαμηλόμισθες γυναίκες του Δημοσίου διαδήλωναν προς το υπουργείο Οικονομικών και γι’ αυτό κινήθηκαν προς τα εκεί και όχι φυσικά εναντίον των ΜΑΤ.
Δυστυχώς, η ΝΕΡΙΤ η οποία υποτίθεται ότι αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό και απευθύνεται σ’ όλους τους Έλληνες, έχει καταντήσει εντολοδόχος των κυβερνητικών επιθυμιών. Χθες ήταν οι καθαρίστριες. Αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι. Εδώ και πολύ καιρό, όμως, υβρίζει και συκοφαντεί σχεδόν σε καθημερινή βάση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που να την ζηλεύουν και τα ιδιωτικά κανάλια των «νταβατζήδων».
Λασπολογεί, δηλαδή, το τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Ελλάδος και τους 537.000 ψηφοφόρους του, οι οποίοι όμως κάθε μήνα υποχρεώνονται να πληρώνουν ένα χαράτσι για τη ΝΕΡΙΤ για να ακούνε κάποιους δημοσιογράφους να υβρίζουν συστηματικά την κομματική τους έκφραση. Αυτή είναι η ποιότητα της ΝΕΡΙΤ, που δίχως τον παραμικρό δισταγμό έχει μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής και διανομής λάσπης προς όφελος της κυβέρνησης.
Γιώργος Μάστορας

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.