Μαύρη προπαγάνδα: βαφτίζουν Ελληνικά στρατιωτικά εμβατήρια σε «εμβατήρια των SS» - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Όταν οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και δη τα στελέχη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά αδυνατούν να αντικρούσουν με πολιτικά επιχειρήματα τις βόμβες που εξαπέλυσαν χθες από την Βουλή ο παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και οι επίσης παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές Χ. Παππάς και Ι. Λαγός, τότε αναλαμβάνουν δράση οι πραίτορες της Χούντας, τα τσοντοκάναλα και οι κιτρινοφυλλάδες της διαπλοκής.

Ανίκανοι όντας να απαντήσουν με στοιχειωδώς σοβαροφανή τεκμήρια επί των βαρύτατων καταγγελιών από μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επιδόθηκαν στο εργολαβικό, βρωμερό τους έργο: την λάσπη, το ψεύδος, την μαύρη προπαγάνδα.
Δι' αυτής της μεθόδου, οι άθλιοι της δημοσιογραφίας (μίσθαρνα όργανα των αθλίων της πολιτικής), βάφτισαν το ελληνικό στρατιωτικό εμβατήριο «Περνούν Στρατιώτες», σε εμβατήριο των γερμανικών SS!
Ιδού πως έχουν τα πραγματικά γεγονότα: κατά τη χθεσινή συγκέντρωση χιλιάδων Χρυσαυγιτών στην Πλατεία Συντάγματος, ακούστηκε από τα ηχεία το εμβατήριο «Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε».




Πρόκειται για παραλλαγή του παλαιού εμβατηρίου του Ελληνικού Στρατού «Περνούν Στρατιώτες» (Ρώτα-Ρεμούνδου), γραμμένο από τον αρχιμουσικό Ταγματάρχη Αναστάσιο Ρεμούνδο.
«Στρατιώτες στο δρόμο περνάνε,
Γοργό τραγουδώντας σκοπό
Τουφέκι στο δρόμο κρατάνε
Και ξίφος φορούν στο πλευρό»



Μάλιστα, δημοσιεύματα ελληνικών μέσων «ενημέρωσης» από το 2012 ακόμη, έγραφαν τα κάτωθι με αφορμή την 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας, την οποία διοργανώνει η Χρυσή Αυγή:
"Στου Γουδή θα παραβρεθεί σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος στην περσινή εκδήλωση είχε μετατρέψει το παλιό εμβατήριο των Ενόπλων Δυνάμεων «Στρατιώτες στο δρόμο περνάνε » σε «Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε»".
Κατά τη χθεσινή μέρα, τα ίδια αυτά μέσα μαζικής εξαπάτησης διέρρεαν πως το εμβατήριο το οποίο ακουγόταν στην Πλατεία Συντάγματος, ήταν... γερμανικό εμβατήριο των SS! Αυτά είναι τα πληρωμένα φερέφωνα της Χούντας των Μνημονίων και του αντεθνικού Καθεστώτος των διεφθαρμένων, τα οποία άλλωστε, έβλεπαν τον Μαίανδρο, το έμβλημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ως «σβάστικα».
Δεν πρόκειται βεβαίως περί ενός τυχαίου λάθους, αλλά για εμετική μαύρη προπαγάνδα, από μέρους αθλίων ανδρείκελων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Το μίσος τους για τη Χρυσή Αυγή, είναι μίσος προς την Πατρίδα και τον Ελληνικό Στρατό! Τους αφήνουμε στη χλεύη και στην περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού!
Το ίδιο εμβατήριο παραλλαγμένο από τους κομάντος.
Τέλος, στην ταινία "Ευδοκία" του 1971 ακούγεται ξεκάθαρα το εν λόγω εμβατήριο με επωδό το "Ζήτω η Επανάσταση", επειδή η ταινία γυρίστηκε την περίοδο της επταετίας.


ΥΓ. Ο πρώτος που ξεκίνησε την εν λόγω διασπορά ψευδών ειδήσεων και διαστρέβλωση της πραγματικότητας ήταν ο εμπαθής και γνωστός πολέμιος της Χρυσής Αυγής "αντικειμενικός" δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, ο οποίος μάλιστα προέτρεπε και γυναίκες βουλευτίνες, οι οποίες δεν γνώριζαν το συγκεκριμένο ελληνικό στρατιωτικό εμβατήριο, να καταγγείλουν το ψευδές γεγονός στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.