Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Ε. Συναδινός: Ο κομισάριος των 1.329.600 ευρώ και το ξερίζωμα της Χρυσής Αυγής

Εν μέσω επισκέψεως της τρόικας και σχεδιασμού νέων νομοθετικών πλαισίων για ομαδικές απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων όπως περιέγραψε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο χθεσινό συνέδριο του Economist, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη σε πρωινή εκπομπή του γκεμπελικού ΑΝΤ1 να μιλά στον απλό Έλληνα πολίτη για τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας που αντιμετωπίζει.
Το αριστερό μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με τα 1.329.600 ευρώ στο "πόθεν έσχες" του αφιέρωσε μεγάλο μέρος του πάντα άφθονου τηλεοπτικού του χρόνου στο μέγα ζήτημα της σκληρής καθημερινότητας, την  αλλαγή συνηγόρου υπεράσπισης από τον Η. Κασιδιάρη και το "ξερίζωμα" της Χρυσής Αυγής. Ο χυδαίος πολιτικός λόγος έχει τα όριά του κ. Παπαδημούλη.

Πρώτον, ο καθένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και δεν μπορείτε να του αποδίδετε το χαρακτηρισμό του ναζιστή ή του εγκληματία. Δεν βρίσκεστε σε λαοδικείο του ΕΑΜ να καταδικάζετε σε θάνατο τους πολιτικούς σας αντιπάλους κύριε κομισάριε. Εξαντλήστε την «ΕΑΜική» σας ευαισθησία πρώτα στις συνιστώσες σας που κηρύττουν την ένοπλη βία!
Δεύτερον, όλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα στην υπεράσπιση. Αυτό το γνωρίζετε στο χώρο σας άριστα, καθώς δεν υπάρχει τρομοκράτης και αναρχικός που να μην έχετε σπεύσει στο ΣΥΡΙΖΑ να τον υπερασπιστείτε. Συνεπώς, δεν μπορείτε να αρνείστε το δικαίωμα αυτό σε κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Τρίτον,  βρίσκεστε εκτός της σκληρής πραγματικότητας κ. Γ’ Αντιπρόεδρε του ευρωκοινοβουλίου. Ίσως η αντίληψη σας για τα προβλήματα των απλών πολιτών να περιορίζεται από τα 499.000 ευρώ σε καταθέσεις και τα 830.600 ευρώ σε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο που διαθέτετε. Δεν σας ενημερώνει σωστά τουλάχιστον η σύζυγός σας από την εμπειρία της στις φτωχογειτονιές της Φιλοθέης και του Ψυχικού που κατέβαινε σαν υποψήφια δήμαρχος πριν λίγους μήνες; 
Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό που σας έδωσε εντολή εκπροσώπησής του στο ευρωκοινοβούλιο, στερείστε της διάθεσης και των ικανοτήτων να προασπίσετε τα συμφέροντα του απλού Έλληνα πολίτη.
Αντιστράτηγος Ε.Α
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

Συναδινός Ελευθέριος

1 σχόλιο :

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...