Συνέντευξη Νικ Γκρίφιν στην Χρυσή Αυγή για τις παράνομες πολιτικές διώξεις - 2 BΙΝΤΕΟ

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου η Χρυσή Αυγή είχε για ακόμη μία φορά τη χαρά να υποδεχτεί τον πρώην ευρωβουλευτή και αρχηγό του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP) Nick Griffin στα πλαίσια περιοδείας που οργάνωσε με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα δύο εθνικιστικά Κινήματα.
Ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του κατά την διάρκεια συνέντευξης που του παραχώρησε ο φιλέλλην Βρετανός, διάφορα ζητήματα που αφορούν την πορεία και το μέλλον των εθνικιστικών κινημάτων σε μια Ευρώπη που γίνεται ολοένα και πιο εχθρική απέναντι στην ελεύθερη έκφραση, τις πρόσφατες
ευρωεκλογές και την σημασία τους, αλλά και τα σχέδια του ιδίου λίγους μήνες μετά την χρεοκοπία στην οποία των υποχρέωσαν οι αντίπαλοι.
Όταν η συζήτηση στράφηκε στην παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής ο κ. Γκρίφιν ζήτησε από τον Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο να του δώσει το γενικό πλαίσιο και το νομικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο στηρίζεται το κατηγορητήριο, ώστε να διεθνοποιήσει το θέμα και να χρησιμοποιήσει κατάλληλα όλες τις νέες λεπτομέρειες για να ενημερώσει το βρετανικό και ευρωπαϊκό κοινό για αυτήν την πρωτοφανή σκευωρία.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος απέδειξε πως το κατηγορητήριο είναι παντελώς αβάσιμο, η δικογραφία διάτρητη και πως τα "στοιχεία" αφορούν κείμενα, βιβλία και ομιλίες σε πολιτικές εκδηλώσεις και στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Υπενθύμισε επίσης πως η σκευωρία επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους κατηγόρους μας, όπως ομολογήθηκε με λεπτομέρεια στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου.
Όλα όσα λέχθηκαν σε αυτή την συνέντευξη αποδείχθηκαν αληθή. Λίγες ημέρες αργότερα η παραδικαστική παράγκα Αθανασίου με την λογική της συλλογικής ευθύνης προφυλάκισε έναν ακόμα βουλευτή, τον εκπρόσωπο Τύπου Ηλία Κασιδιάρη, ενώ στους υπόλοιπους επέβαλε γελοίους περιοριστικούς όρους...

Συνέντευξη Αρτέμη Ματθαιόπουλου στον Γκρίφιν πριν την παράνομη προφυλάκισή του

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.