Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο προβλέπει ο Καμμένος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος βλέπει πολιτικές εξελίξεις στην κυβέρνηση πριν το φθινόπωρο. Τι λέει για το θέμα της ΔΕΗ και τι για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πολιτικές εξελίξεις πριν το φθινόπωρο, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οποίες θα αφορούν την συνοχή της κυβέρνησης, αλλά και τις σχέσεις του κ. Βενιζέλου με το ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ότι θα υπάρξουν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε χθεσινοβραδινή του συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.
 Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να αντιδράσουν οι πολίτες, «δεν είναι θέμα του Φωτόπουλου, ούτε πέντε συνδικαλιστών- εδώ δίνουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας» και χαρακτήρισε «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» την απόρριψη της συζήτησης για δημοψήφισμα για τη “μικρή ΔΕΗ”.


Σε ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των αιγιαλών, ο κ. Καμμένος, αφού τόνισε ότι το κόμμα του διαφωνεί πλήρως με το νομοσχέδιο, είπε πως οι ΑνΕλ δεν θα γίνουν «θεατές και χειροκροτητές σε δημόσιες συγκεντρώσεις και σε περιπτώσεις που καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για πολιτικούς λόγους να σφυρίζει αδιάφορα», διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στην εξεταστική για το μνημόνιο, και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «καλύπτει εμμέσως τον κ. Παπανδρέου» αφού «φλερτάρει με στελέχη του».

«Εάν ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι θα κάνει πολιτικό παιχνίδι για να πάρει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και θα βάλει στην άκρη, θα παρέχει ασυλία και αυτός προς την κυβέρνηση Παπανδρέου και Παπαδήμου, εμάς να μας ξεχάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για πλήρη αυθαιρεσία των τραπεζών, αλλά και του δημοσίου, καθώς «μπλοκάρουν» λογαριασμούς και τόνισε ότι πρόκειται για σχέδιο δήμευσης ιδιωτικής περιουσίας πολιτών που «προχωρά κανονικά».


Αναφερόμενος δε στο επικείμενο stress test των τραπεζών, τον Σεπτέμβριο, έθεσε το ερώτημα «τι θα απολογηθούν οι διοικήσεις τραπεζών που πάνε να αποδεχθούν πλέον συγχωνεύσεις εκδοτικών συγκροτημάτων με διαγραφή χρεών». «Θα πληρώσουν πάλι τα σπασμένα οι πολίτες; 250 εκατομμύρια ετοιμάζουν να διαγράψουν. Θα το δούμε, Κυριακή κοντή γιορτή», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...