Πόσο υποκριτές μπορεί να είναι οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ; - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έργα και ημέρες του Βενιζέλου και η σιωπή των «πατριωτών»
Πριν αναφερθώ στους «άθλους» του Ευάγγελου Βενιζέλου, ως αντιπροέδρου της συγκυβερνήσεως και ως υπουργού Εξωτερικών στην διάρκεια της προεδρίας της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «άθλους» οι οποίοι προκάλεσαν την οργή της Ευρωβουλευτού της Κύπρου μας, ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Ελένης Θεοχάρους, θεωρώ απαραίτητο να σας μιλήσω από αυτό το Ελεύθερο Εθνικό βήμα για την συνεχιζόμενη και συνεχώς κλιμακούμενη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ένας ακόμη βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ εντός των ημερών κρίνεται από το συμβούλιο και η προφυλάκιση και ενός ακόμη βουλευτή μας, του Συναγωνιστή Μίχου. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, μάλιστα, ήταν και είναι ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματός μας και γράφω είναι γιατί θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το κόμμα ακόμη και μέσα από το κελί του. Αυτή είναι η «δημοκρατία» των συνεταίρων του Μνημονίου, Σαμαρά και Βενιζέλου ή μάλλον Βενιζέλου και Σαμαρά, αφού τον κυρίαρχο ρόλο σε όλα τα σοβαρά ζητήματα τον έχει, όπως έχει αντιληφθεί ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, ο επικεφαλής του τετάρτου κόμματος, του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ.
ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ (ΝΕΑΣ) «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
Μέσα σε αυτήν, λοιπόν, την… ελεύθερη και «δημοκρατική» χώρα έχουμε μέχρι την στιγμή, κατά την οποίαν γράφονται αυτές οι γραμμές, εννέα βουλευτές στην φυλακή, δύο σε κατ’ οίκον περιορισμό, δύο βουλευτές στους οποίους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημόσιου λόγου και τρεις υποδίκους. ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι στην φυλακή, ευρίσκονται υπό ομηρίαν από ένα καθεστώς, το οποίο υποτίθεται ότι σέβεται τις πολιτικές ελευθερίες.
Κατά τ’ άλλα, κάποιοι θλιβεροί τύποι, με πρώτο και κορυφαίο τον ίδιο τον Σαμαρά, επιμένουν ότι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι… πολιτική! Τονίσαμε με κάθε τρόπο και ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ με την ομολογία Μπαλτάκου ότι το «κυνήγι μαγισσών» ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι καρπός και έργο μίας πολιτικής σκευωρίας, η οποία στήθηκε από την παρέα Σαμαρά-Βενιζέλου στα υπόγεια του Μαξίμου. Πέραν τούτου υπάρχουν οι ίδιες οι ομολογίες των ενόχων. Μία ημέρα ΠΡΙΝ την δολοφονία στο Κερατσίνι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, είχε δηλώσει στο Mega ότι η Χρυσή Αυγή θα κατηγορηθεί ως… «εγκληματική οργάνωση», ενώ στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο δημοσιογράφος Κουβαράς, επικαλούμενος ως πηγή τον Βορίδη, είχε δηλώσει ότι θα διωχθούν και θα κατηγορηθούν και θα προφυλακισθούν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά πριν πάει το οποιοδήποτε στοιχείο στον οποιονδήποτε εισαγγελέα ή ανακριτή. Σύμπτωση; Προφητεία; Τα συμπεράσματα δικά σας…
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
Σκοπός της πολιτικής σκευωρίας ήταν η εξαφάνιση, ο πολιτικός θάνατος της Χρυσής Αυγής. Όμως, ήλθε ο Μάιος και τους διέψευσε οικτρά. ΟΧΙ μόνο δεν πήγε η Χρυσή Αυγή στο 2%, όπως ήθελε ο Σαμαράς και πίστευε ο Σταλινικός μυστικοσύμβουλός του, αλλά ήταν και το μόνο κόμμα, το οποίο αύξησε την δύναμή του και μάλιστα σε ποσοστό 38%. Πήγε από το 6,9% του Μαΐου και Ιουνίου του 2012, στο 9,4% του Μαΐου του 2014. Την εβδομάδα που πέρασε δημοσιοποιήθηκε και η πρώτη, μετά τις εκλογές, δημοσκόπηση, στην οποία το Κίνημά μας παραμένει τρίτο κόμμα με 10,6%, ενώ το ΠΑΣΟΚ-Ελιά του συνεταίρου του Σαμαρά, Βενιζέλου, περνά από την τέταρτη στην πέμπτη θέση. Ταυτόχρονα το αίτημα για δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ το υπέγραψαν τελικά 139 βουλευτές, το οποίο σημαίνει ότι το όνειρο του Σαμαρά για εκλογή Προέδρου και αποφυγή εκλογών θα παραμείνει ένας ευσεβής πόθος και ένα άνευ αντικρίσματος ευχολόγιο. Η ώρα της συντριβής για Βενιζέλο και Σαμαρά έρχεται.
Ο Βενιζέλος θα πληρώσει τον Σαμαρά και ο Σαμαράς τον  Βενιζέλο. Τον Βενιζέλο, ο οποίος προκάλεσε το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων (Ελλαδιτών και Κυπρίων) με την ιταμή υποχώρησή του έναντι του τουρκικού θράσους. Θράσους, το οποίο έφτασε στο σημείο με επίσημο έγγραφο να ομιλεί για τουρκική μειονότητα στην Ελληνική Θράκη και να χαρακτηρίζει ως νεκρό κράτος την Κύπρο μας. Στον Βενιζέλο απήντησε υπερήφανα η Ευρωβουλευτής της Κύπρου, Θεοχάρους, αλλά κανείς από τους «εθνικόφρονες» και «πατριώτες» της Ν.Δ. δεν είχε να πει λέξη… Στο σημείο αυτό θέλω να κατηγορήσω τους ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ της Ν.Δ., οι οποίοι παριστάνουν τους… εθνικά ευαίσθητους και κατηγορούν σε φυλλάδες και διαδίκτυο τον Βενιζέλο, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν με κάθε τρόπο την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο σκοπός τους και ο τρόπος τους πονηρός και δόλιος. Δεν θέλουν τίποτε άλλο από το να συνεχίσουν να παγιδεύουν τους αφελείς πατριώτες, οι οποίοι παραμένουν (όλο και λιγότεροι…) στο κόμμα Σαμαρά.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Απέναντι σε όλους αυτούς τους φανερούς και κρυφούς εθνομηδενιστές, μαρξιστές και  φιλελεύθερους αρνητές του Εθνικού Κράτους, υπάρχει η μαχόμενη Εθνική Παράταξη, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων με τους δολοφονημένους ήρωές της, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, με τους καθοδηγητές της στα κελιά της Τιμής, φυλακισμένους άδικα, υπάρχουν οι δεκάδες χιλιάδες Αγωνιστές της, οι εκατοντάδες χιλιάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες, που την στηρίζουν ενάντια στην λάσπη της δικτατορίας των διεφθαρμένων.
Σε όλους αυτούς, που πιστεύουν ότι νίκησαν την Χρυσή Αυγή, θα αφιερώσω έναν στίχο:
«Θα έρθουμε μια νύχτα
όπου κι αυτά τ’ αστέρια
θα έχουν σβήσει,
θα έρθουμε μια νύχτα,
που δεν θα ξέρετε
εάν ζωντανοί ή πεθαμένοι είσθε.
Μα, ΕΜΕΙΣ, θα έλθουμε
φέρνοντας χιλιάδες άστρα,
τις ψυχές μας
και έναν ΗΛΙΟ ματωμένο,
την Σημαία μας».  
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.