Ο Γ.Μπουτάρης υποσχέθηκε την ισλαμοποίηση της Θεσσαλονίκης στον Τούρκο υπουργό Mehmet Müezzinoğlu!

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!
Την ίδια στιγμή που το Ισλάμ σφάζει και εξοντώνει πανάρχαιες ελληνορθόδοξες κοινότητες στη Συρία και στο Ιράκ, και ενώ στο ελληνικό έδαφος χύθηκε άπειρο ελληνικό αίμα για να εκδιωχθεί, η μαύρη "σκιά" του τουρκικού ισλαμισμού που είχε απλωθεί πάνω από τα ελληνικά ιερά χώματα για πάνω από τέσσερις αιώνες, έρχεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να επαναφέρει άκοπα, και αβίαστα το Ισλάμ στην συμπρωτεύουσα, υποσχόμενος στον εκ δυτικής Θράκης σημερινό υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu την λειτουργία σε μόνιμη βάση μουσουλμανικού τεμένους, την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου, και το εγκαινίασμα Μουσείου ισλαμικής Τέχνης για να προβάλλεται και διεθνώς ο…
μουσουλμανικός πολιτισμός της Θεσσαλονίκης!

Αυτή την μοίρ επιφυλάσσει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην άλλοτε συμβασιλεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, Milliyet

Όπως αναφέρει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε στον Τούρκο δυτικοθρακιότη υπουργό του Ερντογάν και γνώστη της ελληνικής γλώσσας, πως από τον επόμενο Σεπτέμβριο το γνωστό Γιενή τζαμί της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην περιοχή του Φαλήρου και κτίστηκε για τους εξισλαμισθέντες Εβραίους, (τους γνωστούς Ντονμέδες οι οποίοι κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών αποχωρήσαν και πήγαν στην Τουρκία για να στελεχώσουν στην συνέχεια το νέο τουρκικό κράτος του Κεμάλ Ατατούρκ), θα λειτουργεί σαν ισλαμικό τέμενος σε μόνιμη βάση για τους μουσουλμάνους της Θεσσαλονίκης!

Παράλληλα το επίσης γνωστό Αλατζά-Ιμαρέτ, το τζαμί που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την οδό της Κασσάνδρου κοντά στον ναό του Αγίου Δημητρίου, θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση σαν μουσείο Ισλαμικού πολιτισμού για να προβάλλεται ο… ισλαμικός πολιτισμός της Θεσσαλονίκης και ο ισλαμικός χαρακτήρας της Πόλης! Ζούμε κυριολεκτικά έναν εφιάλτη.

Και συνεχίζει τις προσφορές του ο κύριος δήμαρχος αφού όπως αναφέρεται και στη Milliyet, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε στον Τούρκο υπουργό ότι θα δημιουργήσει το δυνατόν συντομότερο μουσουλμανικό νεκροταφείο έτσι ώστε "να εξυπηρετούνται οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, και να μην έχουν ανάγκη να θάβουν τους νεκρούς τους σε άλλες περιοχές"!

Ενθουσιασμένος ο Τούρκος υπουργός από όλα αυτά και από τις υποσχέσεις του τουρκόφιλου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, συνέχισε ακάθεκτος την περιοδεία του στην βόρειο Ελλάδα και επισκέφτηκε τα Γιαννιτσά, μια πόλη που οι Τούρκοι την θεωρούν σαν ιερή πόλη τους και σαν το κέντρο του μεγάλου Γαζί των βαλκάνιων του Εβρενός μπεϊ, (για πολλούς ιστορικούς ελληνικής καταγωγής). Στην συνέχεια πήγε και στην Βεργίνα για να επισκεφτεί τα αρχαιολογικά ευρήματα του μεγάλου Αλέξανδρου, του İskender των μουσουλμάνων.


Κάποιοι έχουν βαλει ως στόχο την ισλαμοποίηση της χώρας. Χτυπούν οτιδήποτε ορθόδοξο και ελληνικό καθημερινά, ενώ διευκολύνουν την εισορή ισλαιστών στην χώρα κατά χιλιάδες. Στη συνέχεια διευκολύνουν και την δημιουργία ισλαμικών υποδομών, ώστε το ισλαμικό στοιχείο να παραμείνει να ριζώσει, να μεγαλώσει, και στο τέλος να πετύχει τον σκοπό των νεοταξιτών να εξαφανίσει τον Ελληνισμό. Μετά ούτε και στα βιβλία δεν θα διαβάζουν για αυτόν, καθώς θα εξαφανιστούν και αυτά.Σύντομα στην Θεσσαλονίκη θα ακούγονται χότζες που θα καλούν τους πιστούς για προσευχή, και αυτό με ενέργειες του δημάρχου που οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς επέλεξαν, όπως έκαναν και οι Αθηναίοι με το alter ego τον Γ.Καμίνη.
πηγη

Σχόλια

  1. Πολυ φοβούμαι ότι και οι δυο γελοίοι υπάνθρωποι Καμινης και Μπουτάρης θα εχουν πολύ κακό τέλος. Η εκδίκηση ειναι πιάτο που τρώγεται κρύο,και θα τους σερβιριστεί απο τους Ελληνες του εξωτερικού . Οι ντοποιοι πλέον ειναι δειλοί .ανίκανοι και ευνουχισμένα γιουσουφάκια του συστήματος . Η καρδιά του Ελληνισμού πνέει πέρα των ωκεανων και η εκδίκηση θα έλθει ως μενομενος ταύρος.!!! Φοβου για τον εαυτόν και την σπορά σας προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.