Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Ηλ. Κασιδιάρης: Εθνικά απαράδεκτο να διοικούν την χώρα κλέφτες και απατεώνες! video

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο είναι φωτογραφικό και ενδεικτικό της συνεχιζόμενης παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως ξεκάθαρος σκοπός της πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας είναι να φιμωθεί η φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής. Η επιτομή της σκευωρίας είναι η ομολογία Μπαλτάκου.
Αναφορικά με το μείζον ζήτημα της ελληνικής ενέργειας και το ξεπούλημα των ενεργειακών πόρων της χώρας, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει πρόταση για την άμεση διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε η ΔΕΗ να παραμείνει σε ελληνικά χέρια.
Απαντώντας στον Βαγγέλη Βενιζέλο, τόνισε πως δεν είναι εθνικά επιτρεπτό να διοικούν την χώρα κλέφτες και απατεώνες που έχουν εμπλοκή σε συγκεκριμένα σκάνδαλα.
Ό,τι και να κάνουν μετά τις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, γεγονός που θα οδηγήσει στον... εθνοσωτήριο "μεγάλο συνασπισμό" ΝΔ - Σύριζα.

Τέλος, κάλεσε τον υπουργό του Σαμαρά, Αθανασίου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην επιτροπή "πόθεν έσχες" και την Δικαιοσύνη για την απόκρυψη 282 τ.μ. στην φορολογική του δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...