Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ - Μπάμ από δεύτερο ρωσικό τουριστικό γραφείο ! είχε προγραμματίσει να στείλει στην Ελλάδα 10.000 Ρώσους

- Λίγες μέρες μετά την πτώχευση του Labirint, δεύτερο ρωσικό τουριστικό γραφείο αναστέλλει τη λειτουργία του!

- «Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες από τις 5 Αυγούστου» ανακοίνωσε το πρακτορείο στην ιστοσελίδα του
 - Από τον συγκεκριμένο tour operator βρίσκονται στην Ελλάδα 500 τουρίστες


- Το πρακτορείο φέρεται να αγόραζε θέσεις από το Labirint Λίγες μέρες μετά το "κανόνι" του πρακτορείου Labirint ακόμη ένα σοκ έρχεται να ταράξει τα νερά στον ρωσικό τουρισμό. Το τουριστικό γραφείο Intaer ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του από σήμερα, 5 Αυγούστου!

Όπως αναφέρει το Euro2day, το ρωσικό τουριστικό πρακτορείο είχε προγραμματίσει να στείλει στην Ελλάδα 10.000 Ρώσους τουρίστες, ενώ ήδη βρίσκονται στη χώρα μας και κυρίως σε Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα, περίπου 500 άτομα.Ο ρωσικός tour operator φέρεται, σύμφωνα με πηγές της ρωσικής αγοράς, να έχει εγγυητικές επιστολές ύψους 30 εκατ. ρουβλίων, που αντιστοιχούν σε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Η ασφαλιστική εταιρεία που έχει συμβληθεί με τον Intaer θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή στη Ρωσία, αλλά το ποσό της κάλυψης μικρό για να καλύψει την πελατεία του γραφείου.

Θεωρείται ότι η πτώχευση του Intaer είναι συνέπεια εκείνης του Labirint, καθώς ο Intaer αγόραζε αεροπορικές θέσεις από την Labirint. Από τη στιγμή που η εταιρία αυτή πτώχευσε, ο Intaer δεν είχε τρόπο να καλύψει τις θέσεις στις αεροπορικές με τις οποίες συνεργάζονταν και αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμά του.

Δεν αποκλείεται το ντόμινο των πτωχεύσεων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας να μη σταματήσει εδώ και να υπάρξει και συνέχεια.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...