Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου προαναγγέλλουν: Αλεξόπουλος και Μπούκουρας υπολογίζονται στους 180 “πρόθυμους”

Ο καταρρέων πρωθυπουργός Σαμαράς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία, ώστε να φέρει σε πέρας την αποστολή που του ανετέθη από τους εντολοδότες τους: την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδας.
Ένας σκόπελος που πρέπει να αποφύγει για να πετύχει τον σκοπό του, αν καταφέρει βέβαια να επιβιώσει πολιτικά από την εκδίκηση της Ντόρας, είναι η προεδρική εκλογή. Αν και ο Μάρτης είναι μακριά, καθώς μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν πιθανότατα πρόωρες εθνικές εκλογές, τα υπόγεια του Μαξίμου κάνουν ασκήσεις επί χάρτου ώστε να ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Τα "χρυσά πακέτα" για τους πρόθυμους 180 που θα πουν ΝΑΙ στην πρόταση Σαμαρά - Βενιζέλου για Πρόεδρο Δημοκρατίας έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται στους διαδρόμους της Βουλής. Ένας από τους πρώτους πρόθυμους ήταν ο γνωστός αποστάτης Αλεξόπουλος, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει στον "Βηματοδότη": «το σκέφτομαι να το κάνω εάν τελικά επιλεγεί ένα πρόσωπο διεθνούς φήμης και καθαρό, από κάθε άποψη καθαρό, γιατί όχι να μην ψηφίσω κι εγώ πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Τώρα τα παπαγαλάκια του Μαξίμου "Παραπολιτικά" κάνουν λόγο και για τον Στάθη Μπούκουρα. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: "Στους υπ΄ όψιν βέβαια συγκαταλέγονται, χωρίς όμως να αναδεικνύονται για προφανείς λόγους, και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Στάθης Μπούκουρας....".
Το πιο σημαντικό στο εν λόγω άρθρο είναι η φράση "χωρίς όμως να αναδεικνύονται για προφανείς λόγους" που καταδεικνύει ακριβώς τις υπόγειες διαβουλεύσεις και το βρώμικο αλισβερίσι που γίνεται για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όπως είχε καταγγείλει και ο Πανούσης.
Ας μην κάνουν πολλούς σχεδιασμούς όμως, γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα τους προλάβουν!
πηγη

Σχόλια

  1. ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.
    ΠΟΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.