Aποκάλυψη-σοκ: Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ John MacCain με τον ηγέτη του ISIL

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ AΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Αποκάλυψη-σοκ έρχεται στο φως τη δημοσιότητας από το defencenet.gr.Φωτογραφία με τον αρχηγό της ISIL Abu Bakr Al-Baghdadi να συναντάται με τον περιβόητο Γερουσιαστή  John McCain ο οποίος ηταν και υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2008, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Επρόκειτο για συγκέντρωση μελών της "συριακής αντιπολίτευσης" και ο  M. McCain πήγε να τους συναντήσει εκεί τον Ιούνιο του 2013.


Στην φωτογραφία διακρίνεται η σημαια της συριακής "αντιπολίτευσης". O Γερουσιαστής McCain υπέρμαχος της συριακής αντιπολίτευσης και άτυπος συντονιστής της άλλοτε από την Τουρκία κι άλλοτε από τα κατεχόμενα της Συρίας φωτογραφήθηκε σε μια από τις συναντήσεις του με κλιμάκια της συριακής αντιπολίτευσης και με ένα άτομο που αν δεν είναι ο "χαλίφης" Abu Bakr Al-Baghdadi τότε πρόκειται για τον "δίδυμο" αδελφό του.

Η επίμαχη φωτογραφία όπως και άλλες όπου και πάλι τα 2 πρόσωπα είναι μαζί κάνουν το γύρο του διαδικτύου προς ταυτοποίηση.





 Ο γερουσιαστής John Maccain στην φωτογραφία που βλέπεται μιλάει με τον πρώην επικεφαλή του τομέα των πολεμικών επιχειρήσεων της "συριακής αντιπολίτευσης" στρατηγό Ιdris και τον άνθρωπο μυστήριο, αυτόν που ήρθε από το πουθενά και σκοτώνει χιλιάδες χριστιανούς, σιίτες, και αλαουϊτες, ενώ κατεδαφίζει μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς χωρίς να ασχολειται κανείς στην "δημοκρατική" Δύση.

Ο Γερουσιαστής σχολιάζοντας την προχθεσινή συνέντευξη του Ομπάμα για τις αερoπορικές επιδρομές στο Ιράκ είχε τονίσει ότι αυτές οφείλουν να επεκταθούν και επί συριακού εδάφους στο κομμάτι που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.Η  «ISIS έσβησε τα συροιρακινά σύνορα σημείωσε ” ωστόσο ο Πρόεδρος « δεν μίλησε μέχρι τώρα για Συρία.” Με τη δήλωσή του αυτή προσπαθεί να προετοιμάσει για μια νέα προσπάθεια επέμβασης στην Συρία, αφού η πρώτη είχε ακυρωθεί από τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν

Οι αποκαλύψεις χιονοστιβάδα του Snowden δεν μπορούσαν να αφήσουν στο απυρόβλητο και τον περιβόητο χαλίφη. Όλα τα τελευταία ντοκουμέντα top-secret που εξέτασε ο δημοσιογράφος Glenn Greenwald μεταξύ των 1,7 εκατομυρίων αρχείων που διοχετεύθηκαν από τον πρώην πράκτορα της CIA Edward Snowden ρίχνουν φως εκ νέου στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που διοχετεύθηκαν από τον Snowden, η CIA εκπαίδευσε τον Abu Bakr Al-Baghdadi τον νυν χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους που πάμπολλα δημοσιεύματα τον φέρουν να έχει και εβραική καταγωγή με πραγματικό όνομα Simon Elliot. Άλλωστε έχει γραφτεί και από τον τουρκικό Τύπο ότι ο συγκεκριμένος είχε εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ το 2005-2009

Το Ισλαμικό Κράτος δομήθηκε στην Αίγυπτο για να πολεμήσει την κυβέρνηση του Bashar al-Assad.Δέχθηκε όπλα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και αυτές της Μ.Βρετανίας και χρηματοδοτήθηκε από τη Σαουδική Αραβία και τη μοναρχία του Κατάρ.

Ο Abu Bakr Al-Baghdadi στρατολογήθηκε την περίοδο 2004 και 2009 που ήταν φυλακισμένος στο Guantanamo από CIA και Mossad για να προσελκύσει τζιχαντιστές από παντού σε ένα μέρος ώστε να τους στρέψει μακριά από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του Έρικ Σνόουντεν, ο συγκεκριμένος διδάχθηκε και ισλαμιστική ρητορική για να να μπορεί να κατευθύνει τις αμόρφωτες μάζες των τακφιριστών οι οποίες δεν αντιλαμβάνονται ότι εκτελούν μέρος γεωπολιτικών σχεδιασμών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα arabspring-news.com ο Mccain εισήλθε στην Συρία από την μεριά των συνόρων με την Τουρκία. Η ιστορία της ISIL γίνεται κατανοητή μόλις γίνει αντιληπτό ότι η κυβέρνηση του Ιράκ λόγω σιιτικών φρονημάτων άρα κοντά στο Ιράν δεν ήταν διόλου αγαπητή στις ΗΠΑ. Αντίθετα ο διακαής πόθος Αμερκαών και Ισραηλινών είναι η δημιουργία ενός κοσμικού κουρδικού κράτους που θα ελέγχει τα ενεργειακά κοιτάσματα του Κιρκούκ, και θα αποτελεί σύμμαχο και ασπίδα του Ισραήλ σε μια απόλυτα εχθρική για αυτό περιοχή.

Δεν είναι τυχαίο ότι  οι αμεεικανικοί βομβαρδισμοί έλαβαν χώρα μόνο όταν απειλήθηκαν οι Κούρδοι στην Αρμπίλ, και η αποστολή στην συγκεκριμένη περιοχή 130 Αμερικανών συμβούλων αποσκοπεί, στο συντονισμό των "Πεσμεργκά" ώστε να μην υπάρξει κάποιο "ατύχημα" με τους μη εύκολα ελεγχόμενους φανατικούς τακφιριστές.

Ενδιαφέρον έχει και η δήλωση Mccain για κάποια επέμβαση τη Συρία, αφού υποδηλώνει αμερικανική εκμετάλευση του θέματος του ISIL ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν "κατά λάθος" στην Δαμασκό. Το defencenet.gr είναι το μόνο ειδησεογραφικό που είχε θίξει τα θέματα αυτά από την αρχή.

defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.