ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σοκ από τις κυλιόμενες, το ΠΑΣΟΚ πέρασε την ΝΔ που βαράει διάλυση!!!

Tην ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου.
Ο Σαμαράς υποπίπτει στο ένα καταστροφικό ολίσθημα μετά το άλλο κι όλοι όσοι θέλουν την καταστροφή της ΝΔ, εύχονται να μην κάνει πρόωρες εκλογές και ως την Άνοιξη του 2015 να έχει διαλυθεί εντελώς το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφφορίες  οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν την ΝΔ στο 11-13% και το ΠΑΣΟΚ στο 12-14%.

Ο Βενιζέλος από το πουθενά αρχίζει να εισπράττει από την φθορά της ΝΔ.

Χαρακτηριστικό για την ασχετοσύνη Χαρδούβελη-Σαμαρά είναι και το γεγονός των συνεχών παρεμβάσεων του Χαρδούβελη, ο οποίος στο μεταξύ μάς έχει πει του κόσμου τις παπαριές για τον εαυτό του και τα εκατομμύρια που τον περίμεναν στο εξωτερικό, την στιγμή που ο τσαχπίνης Χάρης Θεοχάρης, (ο οποίος λούζεται πλέον στις όχθες του Ποταμιού), αποκάλεσε ξεφτιλισμένο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος επιχείρησε να του φορτώσει τις ευθύνες για το πατάτα του EΝΦΙΑ!

Ιδού τα ποσοστά που δείνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή-Αύγουστος 2014.

ΣΥΡΙΖΑ 23-25%

Χρυσή Αυγή 13-15%

ΕΛΙΑ 12-14%

ΝΔ 11-13%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7-9%

ΚΚΕ 6-8%

ΑΝΕΛ 4-6%


ΔΗΜΑΡ 1,5-2,5%


Σχόλια

  1. Ακόμα κι έτσι νά έχουν τα πράγματα, η Ελλάδα πεθαίνει, διότι συγκεντρώνουν, οι Δωσίλογοι: 42%, [ΕΛΙΑ 15, ΝΔ 14, ΠΟΤΑΜΙ 10, ΔΗΜΑΡ 3], οι Εθνομηδενιστές: 35% [ΣΥΡΙΖΑΣ 26, ΚΚΕ 9], οι Αστοί: 7% και οι Εθνικιστές: 16%, σε μιά πιθανή εδροφόρα περίπτωση ΣΥΡΙΖΑΣ 26, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 16, ΕΛΙΑ 15, ΝΔ 14, ΠΟΤΑΜΙ 10, ΚΚΕ 9, ΑΝΕΛ 7, ΔΗΜΑΡ 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ 10% ΠΑΣΟΚ 3% ΣΥΡΙΖΑ 40% ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.
      ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΕΛΟΥ. ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.