Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΣΚΛΗΡΟΥΣ” ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ/ΒΙΝΤΕΟ

Χθες το απόγευμα κατά τις 6 μ.μ., ένα λεωφορείο που μετέφερε τάγμα του Δεξιού Τομέα, μετακινήθηκε από την περιοχή Ζαπορόγιε για έφοδο στο Ντονέτσκ σταμάτησε η λαική πολιτοφυλακή της πόλης. Η νέα απόπειρα εφόδου που αποτόλμησε η μονάδα του νεοναζιστικού κόμματος βάφτηκε στο αίμα. Σκοτώθηκαν όλοι οι επίδοξοι εισβολείς. Ένας μόνο τραυματίας της πολιτοφυλακής.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Σε μπλόκο της πολιτιφυλακής   στην έξοδο Demoliye που παρακάμπτει τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο Ντονέτσκ μέσα από επαρχιακό δρόμο, έπεσαν οι “τιμωροί ” του Δεξιού Τομέα. Αμέσως άνοιξαν πυρ εναντίον των θέσεων άμυνας με πυροβόλα όπλα και χεοροβομβίδες. Παρά τον αιφνιδιασμό της λαικής πολιτοφυκαλής, οι άνδρες της κατάφεραν και πάλι να απωθήσουν την χερσαία επίθεση από τα εγκληματικά στοιχεία του Δεξιού Τομέα που φορούσαν πανάκριβες εισαγόμενες στολές παραλλαγής με διάφορα είδη εξοπλισμού.


Το τοπικό μέσο slavyanguard μεταδίδει όλη τη δήλωση του πολιτοφύλακα που έλαβε μέρος στη μάχη (βλ. βίντεο):

 Το λεωφορείο του Δεξιού Τομέα ήρθε στο checkpoint μας, αυτό είναι το σημείο ελέγχου μας και τίποτα παραπάνω. Το ίδιο θα πάθει όποιος θελήσει να επιτεθεί στην πατρική μου γη, στη γη των δικών μου ανθρώπων.Ο σκοπός αυτών των λήσταρχων παραμένει ο ίδιος, να μας εξολοθρεύσουν. Τώρα έγιναν και στρατιώτες!Οι δικοί μας άνδρες παράτησαν τις δουλειές τους και πήραν τα όπλα για να υπερασπισθούν την πατρογονική γη τους.

Αυτοί οι Ukies, δεν έχουν την ανδρεία να πολεμήσουν σώμα με σώμα. Το μόνο που ξέρουν είναι να χρησιμοποιούν όλμους και οβίδες. Είναι οι πιο γαμ….άνθρωποι. Βομβαρδίζουν τονάαχο πληθυσμό και τίποτα άλλο. Είναι δειλοί σκύλοι : δεν έχω άλλο όνομα γι αυτούς.

Ήρθαν εδώ οπλισμένοι, ο καθένας τους κρατούσε γεμάτο όπλο έτοιμοι να ρίξουν και χειροβομβίδες. Τώρα να κοιτάξετε το λεωφορείο θα βρείτε 8 καρφιά από τις απασφαλισμένες χειροβομβίδες.


Βρήκαμε στις σορούς αυτό που λέγεται ταυτότητα του Δ.Τ. : Praviy Sector. ID No. 160. Valid 01/05/14 – 01/11/14. On the official seal – Praviy Sector / Dnepropetrovsk Region.” Kαι στο πίσω μέρος πάλι “Praviy Sector”ulSo7Y19D10

Kάποιοι μάλιστα έφεραν και προστατευτικά μαξιλαράκια στα οπίσθια με την ένδειξη του “Putin – Khuilo / La-La-La-La-La”όπως ο  Γεωργιανός μισθoφόρος με την κωδική ονομασία doberman, γνωστός για τη δράση του …..



Η tv sveda σήμερα μεταδίδει ότι ο Ουκρανικός στρατός συνεχίζει την επίθεσή του στο κέντρο του Ντόνετσκ με βαρύ πορυβολικό και με το πολλαπλό αντιπυραυλικό σύστημα «Grad». “Ρουκέτες πέφτουν κατά των αμάχων – κυρίως σε κατοικίες σπίτια, παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία. Οι πολίτες βρίσκονται σε συνεχόμενη βάση σε υπόγεια και καταφύγια, αλλά και αυτά δεν είναι επαρκή για όλον τον πληθσμό σε 24ωρη βάση. Οι τραυματίες είναι πολλοί και οι γιατροί της πόλης εργάζονται εντατικά την ώρα που η πολιτοφυλακή αντιστέκεται” .

Δείτε το σχετικό βίντεο από την επίθεση στο λεωφορείο όπου σκοτώθηκαν όλοι οι οι επίδοξοι εισβολείς του νεοναζιστικού κόμματος Δεξιός Τομέας:

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.