Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Ο άθεος και ανύπαντρος με τα αβάπτιστα παιδιά που επισκέπτεται το Άγιο Όρος! Γιατί άραγε;

Η είδηση της επισκέψεως του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος μόνο έκπληξη και θυμό μπορεί να προκαλέσει όχι μόνο στους Χριστιανούς αλλά και σε όλους του πολίτες της χώρας αυτής.
Γιατί άραγε επισκέπτεται ο γνωστός για τις άθεες αντιλήψεις του, Αλέξης Τσίπρας, το περιβόλι της Παναγίας μας και μάλιστα την περίοδο αυτή;


Τι θέλει να κάνει ένας άθεος στο σπίτι του Θεού; Ένας αρνητής της πίστεως, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει πως δεν πιστεύει σε Θεό;

Η ίδια του η ζωή δηλώνει την αντίθεσή του στην Ορθόδοξη παράδοση μέσα από της πράξεις του, αφού ποτέ δεν έχει παντρευτεί τη σύζυγό του και χωρίς ίχνος ντροπής έχει αφήσει αβάπτιστα τα παιδιά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν προσκυνάει τον Τίμιο Σταυρό και Τον αποφεύγει όπως Τον αποφεύγουν όλοι ο πολέμιοι του Χριστού μας, που τρέμουν μπροστά στη θέα του.

Τι θέλει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να κάνει στη καρδιά της Ορθοδοξίας μας;

Μάλλον κάτι κρύβει αυτή η επίσκεψη, όσο αφελής και αν είναι κάποιος δεν μπορεί να μην το καταλάβει. Ο κ. Τσίπρας αναζητά τη ψήφο των Χριστιανών, με μια πονηρή και υποκριτική συμπεριφορά προσπαθεί να πλανήσει του πατέρες του Αγίου Όρους.


Άγιοι Καθηγούμενοι και πατέρες του Αγίου Όρους μη δεχθείτε τον άθεο αυτό άνθρωπο και υβριστή της πίστεώς μας!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...