Η Πόλα Ρούπα γυναίκα του Μαζιώτη «αδειάζει» τους Κικίλια-Σαμαρά: Η σύλληψη ήταν τυχαίο γεγονός!

Πόλα Ρούπα: «Τυχαία συνέλαβαν τον Μαζιώτη. Η τρομοκρατία συνεχίζεται»
Επανεμφανίστηκε η γνωστή Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του γνωστού τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη. Με κείμενο που δημοσιοποίησε στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, indymedia, είπε πολλά ενδιαφέροντα σχετικά με την σύλληψη του συντρόφου της, αλλά και την συνέχεια της εν Ελλάδι τρομοκρατίας.
Το πρώτο που χρήζει σχολιασμού στην εν λόγω ανάρτηση είναι το γεγονός ότι η Πόλα Ρούπα δύναται να κινείται ελευθέρως παρά
τις προφανείς δυσκολίες που τις επιβάλλει, για την διαφυγή και την μυστικότητά της, το παιδί της. Λέγανε την επαύριο της συλλήψεως Μαζιώτη οι ταγοί του υπουργείου ΠΡΟΠΟ ότι παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον Μαζιώτη και γνώριζαν τις κινήσεις του. Προφανές το ψεύδος τους, αφού αν τον παρακολουθούσανε, δεν γνωρίζανε ποια ήταν η αφετηρία της διαδρομής του, δεν γνώριζαν ότι μένει ακριβώς δίπλα σε πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ; Αστεία πράγματα, φυσικά.
Ο λόγος που έλεγαν και ξαναέλεγαν το ολοένα και μεταβαλλόμενο ψεύδος της παρακολούθησης του Μαζιώτη, ήταν προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι τον είχαν υπό έλεγχο. Όμως τι λέει η Ρούπα στην επιστολή της, σχετικά με αυτό ακριβώς το ζήτημα;
«Τη μια δηλώνουν ότι τον αναγνώρισε ασφαλίτισσα λίγο πριν την συμπλοκή. Την άλλη ότι τον είχε αναγνωρίσει πρώην ασφαλίτης προηγούμενες μέρες σε κάποιο σταθμό του μετρό. Αν ήταν αλήθεια ότι τον είχαν εντοπίσει τις προηγούμενες μέρες, θα μας είχαν συλλάβει. Μια ρουφιάνα και μια ατυχία σήμαναν την αρχή της καταδίωξης. Αλλά δεν μπορούσαν, φυσικά, να παραδεχτούν ότι η καταδίωξη ξεκίνησε τυχαία. Όλη η προπαγάνδα περί εντοπισμού του έγινε για να δηλωθεί δημοσίως ότι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και ειδικά η “αντιτρομοκρατική” παράγει έργο και ότι είναι αποτελεσματική. Μόνο που αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όλο το προηγούμενο διάστημα είμαστε συνεχώς ανάμεσά τους. Κινούμαστε παντού. Περνούσαμε δίπλα τους. Τους βλέπαμε και δεν μας έβλεπαν.»
Αληθή τα λόγια της αντικοινωνικής (φαίνεται και από τους χαρακτηρισμούς που επιφυλάσσει σε πολίτες της κοινωνίας…)αυτής τρομοκράτισσας. Όντως όλο αυτό το διάστημα, τόσο ο Μαζιώτης, όσο και αυτή κινιόντουσαν σε ένα καθεστώς απόλυτης ατιμωρησίας. Όντως τόσο καιρό «τους βλέπανε» και δεν «τους έβλεπαν». Το μόνο που παραμένει με ερωτηματικό είναι αν η λέξη «έβλεπαν» είναι με ή χωρίς εισαγωγικά, αφού είναι γνωστό πως η εν Ελλάδι αριστερή τρομοκρατία, λειτουργεί μονίμως συμπληρωματικά με το κράτος της κλεπτοκρατίας και οι τρομοκράτες συλλαμβάνονται μόνο όταν το καθεστώς θέλει να συλληφθούν.
Το μείζον, βεβαίως, ζήτημα στην επιστολή Ρούπα, το οποίο ανακινεί για άλλη μία ακόμα φορά την ερώτηση περί των λόγων που το καθεστώς υποστηρίζει την ύπαρξη αυτού του βοθρότοπου, είναι ότι μέσα από την επιστολή της, η Ρούπα, τονίζει την συνέχιση της προβοκατόρικης ένοπλης δράσης υπέρ του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Συγκεκριμένα λέει:

«Για όλα τα παραπάνω ήταν, είναι και θα είναι μια σοβαρή πολιτική απειλή για το καθεστώς. Για όλα τα παραπάνω αγωνιζόταν, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται ο Επαναστατικός Αγώνας. Για όλα τα παραπάνω θα συνεχίσω να αγωνίζομαι»

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.