Συνεχίζει να προκαλεί ο Δ.Παπαδημούλης: "Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει ο νεκρός"! video

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ... ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ
Συνεχίζει να προκαλεί χωρίς αιδώ, χωρίς τον ελάχιστο σεβασμό στη μνήμη του αδικοχαμένου στρατιωτικού, χωρίς καν να περιμένει να ταφεί ο δολοφονημένος νέος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης αναφερόμενος στους λόγους που εξύβρισε και συκοφάντησε τον ΕΠΟΠ δεκανέα Ιωάννη Κομμάτη (διαβάστε σχετικά στο τελος της αναρτησης).


Πριν λίγο ξεπέρασε ακόμα και αυτον τον χειρότερο εαυτό του και υποστήριξε ψευδώς ότι μιλώντας στον Real FM, ότι "ο νεκρός απειλούσε να τον ... σκοτώσει"!
"Εγώ είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας. Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστιγκα. Είπα ότι οι ένοχοι αυτών των δύο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία".

Πουθενά φυσικά και σε καμία ανάρτηση στα κονωνικά δίκτυα δεν απειλούσε νε τον σκοτώσει ο δολοφονημένος. Εξέφραζε απόψεις, όπως το τι περίμενε τους Ελληνες αν η Αριστερά έπαιρνε την εξουσία και πώς θα μπορούσε να αντιδράσουν οι Ενοπλες Δυνάμεις.

Τα λοιπά περί "απειλών για την ζωή του" τα αφαίρεσε ο Δ.Παπαδημούλης από το μυαλό του!

Συνεχίζοντας και αναφερόμενος στην αντίδραση του αδελφού του Ιωάννη Κμμάτη (ενός ιδιαίτερα αγαπητού στην υπηρεσία του, στελέχους των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων), φυσικά αρνήθηκε να απαντήσει και μάλιστα προκάλεσε ακόμα περισσότερο λέγοντας: "Οτι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;".

Ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Από την εποχή των αρχαίων χρόνων οι Ελληνες σέβονταν τους νεκρούς τους, ακόμα και τους εχθρούς τους που είχαν σκοτώσει στο πεδίο της μάχης και στο σύγρονο ελληνικό δίκαιο υπάρχει αδίκημα "προσβολής μνήμης τεθνεώτος".

Αλλά άμα είσαι πολιτικά και ηθικά εκφυλισμένος, ούτε τους νεκρούς δεν σέβεσαι...






Αποκάλυψη: Το κίνητρο του Δ.Παπαδημούλη για τις ύβρεις κατά του δολοφονημένου 26χρονου εθνικιστή ΕΠΟΠ

Κίνητρο για να αμαυρώσει τη μνημη και να χορέψει επάνω στο πτώμα του δολοφονηθέντος από νεοδημοκράτες, 25χρονου Δεκανέα ΕΠΟΠ, Ιωάννη Κομμάτη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

Συγκεκριμένα, από τις 7 Αυγούστου, ο Ι. Κομμάτης προειδοποιούσε τον Δ. Παπαδημούλη ότι «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Αριστερούς...».

Ενώ, σε άλλο σχόλιο σημειώνει: «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν... τότε θα αναλάβει ο Στρατός...»! Κάτι που βέβαια το λέει το 70% του ελληνικού λαού, σήμερα...

Και βέβαια ο Δ.Παπαδημούλης δεν το ξέχασε και "κτύπησε" την ώρα που ο Έλληνας στρατιωτικός δεν μπορούσε να του απαντήσει. Τον έβρισε "ναζί" και χόρεψε τον "χορό" της κομματικής μισαλλοδοξίας επάνω στον άταφο πτώμα του...


Μετά την είδηση της δολοφονίας χθες, ο Δ. Παπαδημούλης έγραψε στο Twitter το εξής αθλιότατο και προκλητικό σχόλιο, το οποίο υποδηλώνει πολιτική αντίληψη… αμοιβάδας: «οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.