Απίστευτα τα όσα περιέχει το βούλευμα με το οποίο κρατάνε στη φυλακή τον Η.Κασιδιάρη

Σε νέα δήλωση, που περιέχει εντυπωσιακά στοιχεία αναφορικά με τα όσα επικαλούνται οι δικαστές για την απόρριψη του ιτήματος αποφυλάκισης του βουλευτή και εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη, προχώρησε ο παραιτηθείς συνήγορός του Νίκος Αντωνιάδης.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην δήλωσή του:


"Προ μιας εβδομάδας είχα δημοσίως ανακοινώσει την παραίτησή μου από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής   με αφορμή το απορριπτικό βούλευμα επί της προσφυγής του Γενικού Γραμματέα της, κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου, κατά της διάταξης της Ειδικής Εφέτη - Ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα, καθώς και το απορριπτικό βούλευμα επί της προσφυγής του κ. Ηλία Κασιδιάρη, επί της προσφυγής του κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής της ιδίας εξαίρετης δικαστικής λειτουργού.

Είχα, δε, σημειώσει ότι, ενώ τα ονόματα των Δικαστών που εξέδωσαν τα εκπληκτικά βουλεύματα στις περιπτώσεις της αποφυλάκισης του κ. Αρτεμίου Ματθαιόπουλου και της άρσεως κατασχέσεως που διέλυσαν τη σκευωρία περί μαύρου χρήματος της Χρυσής Αυγής, θα σημειωθούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Δικαιοσύνης αυτής της Χώρας, την ίδια στιγμή έθετα το ερώτημα εάν είχαν (και έχουν) επίγνωση οι Δικαστές που εξέδωσαν τα ανωτέρω απορριπτικά βουλεύματα, με ποιο χρώμα θα γραφούν τα δικά τους ονόματα.

Σήμερα έλαβα το πρώτο βούλευμα. Αυτό του κ. Κασιδιάρη. Τα ονόματα των Δικαστών και του Εισαγγελέα, του οποίου η απερίγραπτη πρόταση έγινε δεκτή με το απερίγραπτο βούλευμα είναι τα εξής:
Στο βούλευμα αυτό διάβασα για πρώτη φορά στην επαγγελματική ζωή μου (και, θεωρώ, ότι αυτό ισχύει και για τη ζωή των υπολοίπων δικηγόρων της Υφηλίου), το εξής ασύλληπτο επιχείρημα σε βάρος του κ. Κασιδιάρη, με βάση του οποίου τα επίδικα όπλα παραμένουν το μέσο του εγκλήματος για το οποίο κατηγορείται:
Καταλάβατε; Ο κ. Δασκαλόπουλος πρότεινε, ο κ. Φώσκολος εισηγήθηκε, και μαζί του συμφώνησαν η κ. Μπιτζούνη και η κ. Λιακοπούλου, ότι έπρεπε ο κ. Κασιδιάρης να αποδείξει ότι τα επίδικα όπλα δεν τα χρησιμοποίησε και για άλλους (εγκληματικούς σκοπούς) από αυτούς της σκοποβολής, και αφού δεν το απέδειξε, παραμένει στη φυλακή.

Λοιπόν, και μετά ταύτα: Παραμένω δικηγόρος του κ. Κασιδιάρη, διότι είναι αδιανόητο να τον εγκαταλείψω μετά από αυτά τα μνημειώδη, ιστορικά έκτροπα, και εύλογα απαιτώ τα κάτωθι:

Εφόσον ο Εισαγγελέας που πρότεινε και οι Δικαστές που αποφάσισαν ζούνε στην πόλη, σε οικία που διαθέτει κουζίνα, και ως εκ τούτου μαχαίρια (και ενδεχομένως και άλλα εν δυνάμει φονικά όπλα), δεν αποδείξουν ότι τα μαχαίρια αυτά (κ.λ.π.) δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει μόνο για μαγειρικούς (ή για άλλους νόμιμους σκοπούς - π.χ. κηπουρική), να συλληφθούν πάραυτα για όλες τις έως σήμερα εγκληματικές πράξεις που τελέστηκαν με τα ανωτέρω μέσα, των οποίων (εγκληματικών πράξεων) οι δράστες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Έως τότε να προφυλακιστούν και να δικαστούν για αυτές. Δεν το λέω εγώ. Το λένε αυτοί. Η φράση «πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας» καθίσταται παντελώς ανεπαρκής, ως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, μετά τα ανωτέρω. Και από αύριο η συνέχεια με το βούλευμα αυτό. Γιατί είναι πολλά, μα πάρα πολλά στο βούλευμα αυτό.


Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2014"

Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Χ.Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ,ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.