Αμβρόσιος: "Σε λίγο θα βγουν τα καριοφίλια"

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτήκοων μαρτύρων χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος εκκλησιάστηκε στον Όσιο Λουκά (παλιό μοναστήρι πίσω από τα Ψηλαλώνια της Πάτρας) όπου και συμπροσευχήθηκε στο μνημόσυνο της κυρίας που είχε την φροντίδα της μητέρας του Δεσπότη .
 Εκεί εκκλησιάστηκε και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος με τα 4 παιδιά του.
 Στο τέλος με χαμόγελο και νόημα ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Ιεράρχης είπε στον πολιτικό:
«Έφτασε ο καιρός θα βγουν θα αστράψουν τα καριοφίλια….»


Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας από το ραδιόφωνο του Αιγίου είχε πει : «Πριν 2 χρόνια περίπου όταν ο Γ. Παπανδρέου προώθησε ανεπιτυχώς στη Βουλή τη νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας, ο Αιγιαλείας χτυπούσε πένθιμα επί 3ήμερο τις καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων.

Φέτος που το ίδιο νόμο έφεραν οι Σαμαράς και Βενιζέλος γιατί δεν ηχούν παρ’ ότι ψηφίστηκε; Μήπως ακόμα και ο πολυσεβαστός και πολυαγαπημένος Δεσπότης μας ο Καλαβρύτων έβαλε και αυτός το καριφίλη στο μπαούλο…. Όπως έχει κάνει η σιωπούσα και υπνώτουσα Εκκλησία του Ιερώνυμου….

Οπότε η απάντηση από τον Μητροπολίτη δόθηκε στον Ν. Νικολόπουλο, έστω και μετά από λίγες ημέρες μέσα στην Ι.Μ. του Οσίου Λουκά που ανήκει στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας όπου επί 40 χρόνια ήταν ποιμενάρχης ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αθηνών….

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.