Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ. ΕΧΕΙ ΠΛΥΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Τρομακτικά είναι τα προβλήματα από την άγρια κακοκαιρία που σφυροκοπάει εδώ και ώρες το λεκανοπέδιο Αττικής και ήδη αυτά τα προβλήματα θα γιγαντωθούν, καθώς την τελευταία ώρα, ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας.

Η πυροσβεστική μέχρι αυτή την ώρα έχει δεχθεί περισσότερες από 450 κλήσεις, αλλά όλη η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο Ίλιον όπου σε ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ έχει πλημμυρίσει το υπόγειο πάρκινγ τουλάχιστον μέχρι το ταβάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο υπόγειο πάρκινγ του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εγκλωβισμένα τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα και κανείς δεν ξέρει εάν μέσα στο πάρκινγ ή σε αυτά τα αυτοκίνητα υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι. Ωστόσο, από το προσωπικό του σούπερ μάρκετ δεν έχει αναζητηθεί κανείς και ούτε υπάρχει στην Πυροσβεστική αναφορά για αγνοούμενους.

Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο και προσπαθεί να απαντλήσει τα ύδατα από το υπόγειο πάρκινγ, μία διαδικασία όμως που αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα από το πρωί.


To βίντεο ενός πολίτη δείχνει την εικόνα στο Ίλιον πριν από λίγες ώρες>

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...